من دورهام ب طور میانگین ۲۸ روزن ، روز ۲۸ تست زدم منفی شد 😞 ولی هنوز پریود نشدم ، امکانش هس چند روز بعد مثبت بشه ؟ کسی بوده ایطوری باشه ؟ چند روز بعد مثبت شده ؟علائمتون چی بوده؟
فردا روز سی ام. میشه ، من ۸ ام باید میشدم ، فردا دهمه ب نظرتون بزنم بی بی؟
۸ کی بایدمیشدی؟
خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯♂️
مبارکت عزیزم برا منم دعا کن ، خیلی دلم نی نی میخاد😍🙏
ممنونم حتما عزیزم اگرقابل باشم دعاگوتون هستم.
خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯♂️
خب پس خودتواسترسی نکن که منفی بشه ناراحت بشی بزاریکهفته بگذره اگرنشدی بی بی چک بگیر من دوازده روزگذاشتم بگذره بعدامروز زدم
بچه ها ازمایش بارداری بخوام بدم باید بگم ازمایش خون بگیرین ازم یا تست بارداری یا تست بتا؟؟ میترسم یچیزی بگم بهم بخندن دفعه اولمه😁 بعد اگه مثبت باشه خودش میگه مثبته مثه تو فیلما؟ یا باید از میزان بتا ببرم دکتر بفهمه؟؟