من دورهام ب طور میانگین ۲۸ روزن ، روز ۲۸ تست زدم منفی شد 😞 ولی هنوز پریود نشدم ، امکانش هس چند روز بعد مثبت بشه ؟ کسی بوده ایطوری باشه ؟ چند روز بعد مثبت شده ؟علائمتون چی بوده؟
خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯♂️
اینم بی بی چک من البته الان عکس گرفتم دیگه خط هاش بنفش شده تازه که میزاری قرمزه
خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯♂️
خواهش میکنم من که تو اون ناباوری شدم اصلااین ماه انتظارشونداشتم خب ماه اولمم بود
مبارک هستید.اون نواری ها خیلی خطا داره.مال من اون برج دوبار خطا داد
اخی چه بدمن عصرم رفتم ازمایش دادم مثبت شد.ولی بی بیم که مثبت شد دیگه مطمعن شدم باردارم اماموقع گرفتن جواب ازمایش میگفتم وای نگه نیستی