2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزبزم برنج ایرانی رو باید زودتر برداری هی ب دون برنج دست بزن خودت متوجه میشی کی برداری اخرش هم ب لیوان آب یح بریز تو آبش باعث میشه برنج قد بکشه

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍

من اینجوری میپزم عالی درمیاد.

بعدظهر برنجموخیس میکنم روش یه بندانگشت آب میدم وکمی نمک که شورنشه.میزارم خیس بخوره .بعدمیزارم روگازبجوشه وآبش کشیده شه روغن میریزم بعدکه آبش کشیده شد وتهش یه کم آب داشت درشومیزارم وبعدچنددیقه که بخارکرد کم میکنم و۴۰ دیقه دمش میکنم.

💏

عزیزم با این روش بذار محشر میشه برنجتو خوب بشورش نمک و روغن و یه مقدار هم آب لیموی تازه بهش بزن بعد آب ولرمو به اندازه ای که یه بند انگشت روی برنجتو بپوشونه بهش اضافه کن حالا بذار دو ساعتی بمونه اگه عجله داری یک ساعت هم مشکل خاصی پیش نمیاره .بعد برنجتو بیار رو گاز بذار شعله رو زیاد کن تا شروع به جوشیدن کرد همین که جوشید   رو  متوسط بذار  سرشو بذار و حواست به برنجت باشه تا روش سوراخ سوراخ میشه حالا  برنجو کلا مثل کوه تو وسط قابلمه جمعش کن فرتو قبلا با حرارت ۳۰۰ گرم کن .برنجتو که هنوز رو گاز هستش رو بردار سرشو بذار یا اگه با سر تو فر جا نمیشه یه ورقه آلمینیوم ضخیم روش بذار دور تا دورشو محکم کن بذار تو فر  هر ۱۰ دقیقه دمای فر رو کم کن مثلا از ۳۰۰ بیا رو ۲۵۰ از ۲۵۰ بیا رو ۲۰۰ و نهایتا تا ۱۵۰  کلا نیم ساعت تو فر باشه  اگه همه مراحل رو بری برنجت کلا دونه دونه در میاد .چند نکته مهم برنجتو اگه تو ماهیتابه با ارتفاع نسبتا بلند دم کنی بهتر از قابلمه در میاد بعد اگه قبل اینکه برنجتو تو فر بذاری اگه حس کردی که یخورده سفته یه نصف استکان آب ولرم بهش اضافه کن هم بزن بعد بذار تو فر .

🎀خدا جونم وقتشه دلم شاد شه 🎀