2777
2789

مثلا تل و اینستا داره خودش بعد نمیزاره من نصب کنم میگه اعتیاد آور برا چیته بعدم اگه من توی این گروها مشاوره عضو میشم میاد میگه پاک کن اینا مزاحمت ایجاد میکنن میگم چت که نداره فقط آموزش و ایناس میگه من دوس ندارم پاک کن من حتا گوشیم رمز و اینا نداره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایا.باورم نمی شه.اتو بگیری که چی بشه.خوب ناراحت نشیا ولی انگار شوهرت ازت عاقل تره

باورکن من زنه مستقلی بودم انقد بهم امر و نهی کرده الان دست و پا چلفتی شدم 

استارتر شوهرت اینجورکه معلومه خیلی مغروره وادعا داره وکارش له کردن بقیه س..اعتمادبنفست روگرفته.وانگارازشما چیزی دیده هی تکرارمیکنه وسرزنش میکنه تورو وحالا توهم میخوای ازش اتو بگیری!

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 
استارتر شوهرت اینجورکه معلومه خیلی مغروره وادعا داره وکارش له کردن بقیه س..اعتمادبنفست روگرفته.وانگا ...

مغرور که هست ولی کلا خانوادگی ادعا دارن البته اینم بگم به شدت منو دوست داره و عاشقمه تمام توجهش به من حتا بچها رو اندازه من نمیخواد ولی کلا همیشه فکرمیکنه بقیه اشتباه میکنن مثلا کتاب بخونم میگه چقد کتاب میخونی فیلم میبینم خارجی میاد میگه ایرانی ببین کلاااا هرچی فکرشو بکنی من دخترخونه بابام بودم کار بانکی بابا رو انجام می دادم الان بخدا چند روز پیش رفتم بانک هول شده بودم نمیتونستم چکار کنم اخرشم زنگ زدم خودش اومد

سرزنش نمیکنه همه کاراشو با خوبی و آرامش انجام میده ولی حرص آدم در میاد کلا اعتماد به نفس منو گرفته من بهش میگم دختر بزرگم ۱۲سالشه این منو میبنه فردا مثل من میشه باید ببینه مامانش مستقله نه دست و پا چلفتی ولی محل نمیده

سرزنش نمیکنه همه کاراشو با خوبی و آرامش انجام میده ولی حرص آدم در میاد کلا اعتماد به نفس منو گرفته م ...

باید روی اعتماد بنفس وعزت نفست کارکنی عزیزم مهارتهای جدید یادبگیر...وهرچی هم گفت شما خیلی به حرفهاش اهمیت نده مثلا اگه درمورد فیلم و لباس و....بگو هرکسی سلیقه ای داره من اینو می پسندم

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز