منم دیروز رفتم سونو نی نی کلا پهلوی راستمه وسرش خییییلی پایینه جوری که بهم گفت احتمالش زیاده زودترازموعدبدنیا بیاد ولی پیاده روی کم وبا استراحت گفت مشکلی نیس وقتایی بی حوصله ای نرو یا درد داری .فقط گفت میون پیاده روی هات استراحت داشته باش منم ۳۵هفته ام .من اول بارداریم خونم تا۶ماهگی طبقه ۴بودبدون اسانسور وپیاده روی خیلی داشتم همینا باعث شد زودبچرخه وبیادپایین
امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
من طبقه سومم هر روز میام مغازه پله رو بالا پایین میرم اما نمیدونم چرا نمیچرخه دو سری ک سونو ر ...
انشالله میچرخه با روغن حالت چرخشی ماساژ بده شنیدم خوبه جوری که انگار سرنی نی رو به سمت پایین هدایت کنی .من دوستم خیلی دیربچش چرخید واومدپایین ولی فکرشوبکن وسط زایمان همش میرفت بالا .ولی دیروز دکترم گفت ازپله زیاد خوب نیس بالا پایین بشی فقط پیاده روی
امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
اخه دیگ پله رو مجبورم شاید شما چون بچه پایینه میگه از پله زیاد بالا و پایین نرو والا م ...
البته گفت پله ضرر هم داره واونایی که برای زایمان راحت بجز پیاده روی ازپله استفاده میکنن کاملا اشتباهه ولی اون که مجبوری استفاده کنی فکرنکنم خیلی ضرر داشته باشه تا اینکه عمدا سه چهاربار ازپله استفاده کنی