2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

206 بازدید | 15 پست

سلام دوستان من الان ۳۵ هفتمه

توی سونوی ۳۲ و۳۴ هفته بچم سرش بالا بود چیکار کنم که بچم سرش بیاد پایین و طبیعی زایمان کنم ؟؟

راه حلی هست میترسم تا اون موقعه برنگرده سرش

حرکت سجده و پیاده روی هم انجام میدم

راه حلی هم دارین که نتیجه داده باسه واسه شما

My LIfe,My ChoIceS,My mIstakeSMy LessOnS,NOT yuoR busIness.

روغن بزن به شکمت ماساژ بده حالت چرخشی فکر کنم خوب باشه و پیاده روی زیاد

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی غذات دارچین بریز ر حرکت سجده و پیاده روی رو زیاد کن منم همینجوری بودم چرخید

دارچین مگ تو چرخشش تاثیر داره؟؟؟دارچین ک تحریک میکنه واسه زایمان رحمو

دکترم میگ الان زیاد پیاده روی نکن

چرا؟!؟

منم دیروز رفتم سونو نی نی کلا پهلوی راستمه وسرش خییییلی پایینه جوری که بهم گفت احتمالش زیاده زودترازموعدبدنیا بیاد ولی پیاده روی کم وبا استراحت گفت مشکلی نیس وقتایی بی حوصله ای نرو یا درد داری .فقط گفت میون پیاده روی هات استراحت داشته باش منم ۳۵هفته ام .من اول بارداریم خونم تا۶ماهگی طبقه ۴بودبدون اسانسور وپیاده روی خیلی داشتم همینا باعث شد زودبچرخه وبیادپایین

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
چرا؟!؟ منم دیروز رفتم سونو نی نی کلا پهلوی راستمه وسرش خییییلی پایینه جوری که بهم گفت احتمالش زیاده ...

من طبقه سومم هر روز میام مغازه پله رو بالا پایین میرم اما نمیدونم چرا نمیچرخه 

دو سری ک سونو رفتم سرش دقیقا همونجایی بود ک بود

زیر سینه سمت راستمه سرش 

دکتر مامامرکز بهداشت هم از رو شگم منو معاینه کرد گف ک فک نکنم دیگ‌بچرخه

دوس داشتم طبیعی باشم خیلی دوس دارم بچرخه

من طبقه سومم هر روز میام مغازه پله رو بالا پایین میرم اما نمیدونم چرا نمیچرخه  دو سری ک سونو ر ...

انشالله میچرخه با روغن حالت چرخشی ماساژ بده شنیدم خوبه جوری که انگار سرنی نی رو به سمت پایین هدایت کنی .من دوستم خیلی دیربچش چرخید واومدپایین ولی فکرشوبکن وسط زایمان همش میرفت بالا .ولی دیروز دکترم گفت ازپله زیاد خوب نیس بالا پایین بشی فقط پیاده روی 

انشالله میچرخه با روغن حالت چرخشی ماساژ بده شنیدم خوبه جوری که انگار سرنی نی رو به سمت پایین هدایت ک ...

اخه دیگ پله رو مجبورم 

شاید شما چون بچه پایینه میگه از پله زیاد بالا و پایین نرو 

والا موندن یکی ک دوس داره طبیعی زایمان که بچه سرش بالاس یکی ک سزارین دوس داره سر بچش پایینه😣😣

اخه دیگ پله رو مجبورم  شاید شما چون بچه پایینه میگه از پله زیاد بالا و پایین نرو  والا م ...

اره دقیقا ۹۰درصد سزارینی ها ن تنها سربچشون پایینه بلکه حتی قبل ازعمل دهانه رحمشون هم راحت بازمیشه😐😑منم خیلی دوستدارم انشالله زایمانم طبیعی باشه 

اخه دیگ پله رو مجبورم  شاید شما چون بچه پایینه میگه از پله زیاد بالا و پایین نرو  والا م ...

البته گفت پله ضرر هم داره واونایی که برای زایمان راحت بجز پیاده روی ازپله استفاده میکنن کاملا اشتباهه ولی اون که مجبوری استفاده کنی فکرنکنم خیلی ضرر داشته باشه تا اینکه عمدا سه چهاربار ازپله استفاده کنی