rimaaaaaa مدیر عضویت: 1397/02/18 تعداد پست: 2366 عنوان خوزستان | مشاهده متن کامل بحث + 2815 بازدید | 103 پست اهواز هوا ندارد...ابادان آب ندارد...خرمشهر خرمی ندارد...امیدیه امید ندارد...شادگان شادی ندارد....دشت ازادگان آزادی ندارد...و....ولی تا دلنون بخاد بیکاری و درد دارند اگر تاریکی نبود ستارگان نمیدرخشیدند🌹 1397/04/09 | 18:40 20 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_نیستم1 عضویت: 1396/03/16 تعداد پست: 8671 یه گزارش واسش بزنید قطعش کنن.حالم بد شد به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉 ابن سینا
nasti76 عضویت: 1397/04/07 تعداد پست: 50 اون عربی که داره توی گرماوخاک خوزستان زحمت میکشه تنبله اونوقت توخانم عسل که نشستی زیربادکولرداری ازب ... چه میفهمه از شوری آب چشمات بسوزه چیه
saraabi عضویت: 1397/01/24 تعداد پست: 1324 اون عربی که داره توی گرماوخاک خوزستان زحمت میکشه تنبله اونوقت توخانم عسل که نشستی زیربادکولرداری ازب ... ولشون کن دنبال تفرقه ن چهل ساله بابتش نون میخورن بیداد ظالمان شما نیز بگذرد
naghme_ava عضویت: 1396/07/12 تعداد پست: 6350 😭 واقعا من این چند روز به کسایی که تو جنوب زندگی میکنم فکر میکنم خدا کمکشون کنه عزیزم امروزم آب قطع بود،خاک شدید هم هست،حسرت آرامش به دلمون مونده
meridaaa97 عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 432 الانم که کارکردن ونکردن فرقی نداره شوهرای بدبختمون از۵ صبح تا۵ عصرکارمیکنن آخرم ازحقوق خبری نیست چراچون دولت پول نمیده به پروژه های خوزستان گل من گاهی بداخلاق وکم حوصله ومغروربوداماماندنی بوداین بودنش بودکه اوراتبدیل به گل من کرده بود
سحرخوشگله عضویت: 1396/10/21 تعداد پست: 6233 اون عربی که داره توی گرماوخاک خوزستان زحمت میکشه تنبله اونوقت توخانم عسل که نشستی زیربادکولرداری ازب ... احتمالا دمای بالای چهل رو هم تجربه نکرده چ برسه ب بالای پنجاه درجه، این آدما نمیفهمند خون آدم تو رگهاش بجوش میاد و بدن نابود میشه بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشهام ♥️
شهی عضویت: 1396/10/17 تعداد پست: 778 عسل بانوووو کجای مملکت نشستی داری برا خودت بیانیه میدی اگه فقط یه هفته تونستی تو هوای پر از خاک و گرم بدون آب خوزستان دووم بیاری بیانیه ت صحیحه در ضمن خوزستان فقط عرب نیست هرچند قابل احترامن
sara.araz عضویت: 1394/05/05 تعداد پست: 5449 اهواز همش خاکه.. خرمشهری ها میان از اهواز آب میخرن... دیشب اینجا یه خاکی شد.
naghme_ava عضویت: 1396/07/12 تعداد پست: 6350 ببینیم شماعربا یه جنگی تو جنوب میندازین تا کلکسیون بدبختیامون اضافه شه ریپلای نکنین مشکلات هست بری ... عزیزم بی تربیت تر و عوضی تر از تو ندیدم😒
ayparaa عضویت: 1396/11/05 تعداد پست: 7460 عزیزم امروزم آب قطع بود،خاک شدید هم هست،حسرت آرامش به دلمون مونده عزیزم😭😭😭 ای عشق بلرزان تن دنیایی ما را/در عشق بپیچان دل سودایی مارا
سحرخوشگله عضویت: 1396/10/21 تعداد پست: 6233 چه میفهمه از شوری آب چشمات بسوزه چیه اگه مسئولین مسئول بودن میدونستند زئولیتی ک تو ایران هر تن 400 تومن میفروشن میتونه بخش زیادی از شوری آب رو کم کنه و ازش بیشتر استفاده میکردن بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشهام ♥️
فيلوسوفيا عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 12632 جهان آرا جهان آرا جهان آراخوزستان تنهاى تنها شدخوزستان از اشك اين مردمدريا شد دريا شد دريا شد بگو ستاره دردانه در انزواى رصدخانه كدام كوزه شكست آنروز؟ كه با گذشتن نهصد سال هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
ابریشمی عضویت: 1397/01/09 تعداد پست: 405 اولا که همه خوزستات عرب نیست لر و ترک هم داره.دوما انشالله به حال دل مردم خوزستان بیفته هر کی فکر می ... آمییییییین یارب آممممین😔 جز خدا💕 دل نمیبندم به کس...
meridaaa97 عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 432 اینقدآلرژی شدیدشده تواین استان که وقتی شبادخترم نفسش بندمیادوبیدارمیشه دلم میخوادبمیرم خودم وشوهرمم که دیگه بدتر گل من گاهی بداخلاق وکم حوصله ومغروربوداماماندنی بوداین بودنش بودکه اوراتبدیل به گل من کرده بود
سحرخوشگله عضویت: 1396/10/21 تعداد پست: 6233 اینقدآلرژی شدیدشده تواین استان که وقتی شبادخترم نفسش بندمیادوبیدارمیشه دلم میخوادبمیرم خودم وشوهرمم ... اگه آویشن دارید حتما بخورید خیلی بهتون کمک میکنه گلم نعنا هم اگه گیر بیارید خوبه بخصوص اگه نزدیک محل خواب بزارید کمک میکنه به تنفس بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشهام ♥️