2777
2789
عنوان

خوزستان

| مشاهده متن کامل بحث + 2815 بازدید | 103 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون عربی که داره توی گرماوخاک خوزستان زحمت میکشه تنبله اونوقت توخانم عسل که نشستی زیربادکولرداری ازب ...

ولشون کن دنبال تفرقه ن 

چهل ساله بابتش نون میخورن

بیداد ظالمان شما نیز بگذرد

الانم که کارکردن ونکردن فرقی نداره شوهرای بدبختمون از۵ صبح تا۵ عصرکارمیکنن آخرم ازحقوق خبری نیست چراچون دولت پول نمیده به پروژه های خوزستان 

گل من گاهی بداخلاق وکم حوصله ومغروربوداماماندنی بوداین بودنش بودکه اوراتبدیل به گل من کرده بود
اون عربی که داره توی گرماوخاک خوزستان زحمت میکشه تنبله اونوقت توخانم عسل که نشستی زیربادکولرداری ازب ...

احتمالا دمای بالای چهل رو هم تجربه نکرده چ برسه ب بالای پنجاه درجه، این آدما نمیفهمند خون آدم تو رگهاش بجوش میاد و بدن نابود میشه

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه‌ام ♥️

عسل بانوووو کجای مملکت نشستی داری برا خودت بیانیه میدی اگه فقط یه هفته تونستی تو هوای پر از خاک و گرم  بدون آب خوزستان دووم بیاری بیانیه ت صحیحه در ضمن خوزستان فقط عرب نیست هرچند قابل احترامن

چه میفهمه از شوری آب چشمات بسوزه چیه

اگه مسئولین مسئول بودن میدونستند زئولیتی ک تو ایران هر تن 400 تومن میفروشن میتونه بخش زیادی از شوری آب رو کم کنه و ازش بیشتر استفاده میکردن

جهان آرا جهان آرا جهان آرا

خوزستان تنهاى تنها شد

خوزستان از اشك اين مردم

دريا شد دريا شد دريا شد

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

اینقدآلرژی شدیدشده تواین استان که وقتی شبادخترم نفسش بندمیادوبیدارمیشه دلم میخوادبمیرم خودم وشوهرمم که دیگه بدتر

گل من گاهی بداخلاق وکم حوصله ومغروربوداماماندنی بوداین بودنش بودکه اوراتبدیل به گل من کرده بود
اینقدآلرژی شدیدشده تواین استان که وقتی شبادخترم نفسش بندمیادوبیدارمیشه دلم میخوادبمیرم خودم وشوهرمم ...

اگه آویشن دارید حتما بخورید خیلی بهتون کمک میکنه گلم نعنا هم اگه گیر بیارید خوبه بخصوص اگه نزدیک محل خواب بزارید کمک میکنه به تنفس