2777
2789
عنوان

کیست تخمدان

62 بازدید | 4 پست

سلام دوستان

من چندسال پیش پریودیم نامنظم بود و گاهی چندماه پریود نمیشدم و باز میشدم،یا مثلا پریودیم طولانی بود،شاید یکی دوماه...

خلاصه کلی دکتر رفتم و قرص خوردم اولش یه دکتر گفت تنبلی تخمدان،باز چند ماه بعدش یه دکتر دیگه رفتم و گفت کیست تخمدان دارم،خلاصه کلی قرص استفاده کردم.الانم چندساله دوفاستون میخورم تا پریودم منظم بشه و اصلا بشم

هرچند ماه یکبار قطع میکردم خوردن قرصو تاببینم میشم یانه که پریود نمیشدم

اما ماه قبل بدون خوردن قرصا پریود شدم و مثل همیشه بود و طبیعی. این ماه هم نخوردم،اما استرس دارم که این ماه هم پریود میشم یانه...

به هرکی هم میگم ماه قبل بدون قرص شدم میگه احتمالا درمان شدی.

دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤
تنبلی تخمدان .دوفاستون .پریودنامنظم خراست😠

آره بخدا

خیلی اعصاب خوردکنه

دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استرس مانع پری میشه استرس نداشته باش یا میشی یا نه . منم چهارروز لک میبینم بعد پری میشم خیلی رو اعصابمه

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
استرس مانع پری میشه استرس نداشته باش یا میشی یا نه . منم چهارروز لک میبینم بعد پری میشم خیلی رو اعصا ...

استرسش از همه بدتره

منم از قبلترش لک و درد دارم تاوقتی بشم

بشمم تا روز آخر مگه دردش ول میکنه😕