2777
2789
عنوان

مهمونی دیشب

398 بازدید | 11 پست

دیشب خونمون مهمونی بود...مادر و خواهرم خیلی کمکم‌کردن...اما شوهرم جز خرید و کمی پذیرایی هیچ کاری نکرد و مدام خونه ی مادرش بود....چهار بار ایت مسیر بیست دقیقه ای رو رفا و برگشت ینی هشت بار رفت و آمد....

دیشب ساعت دوازده و نیم شب داشت با پدرم حرف میزد گوشیش  زنگ خورد  جواب نداد وخاموش کرد....حس می کنم مادرش یا خواهرش بود می خواستن ببینن مهمونی تموم شده یا نه....ینی آمار همه چی رو باید بدیم ما؟

بهش شک ندارم که مثلا بهم خیانت می کنه چون تا الان چیزی ازش ندیدم و همیشه گوشیش دستمه... مشتری هم که  نبوده...میمونه  مادر یا خواهرش....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز من خانواده شوهر اصلا کارشون همینه اگه فصولی نکن باید تعجب کرد

دمت گرم یعنی با این جمله طلایی که گفتی

خدا جونم درست زمانی که فکرشو نمیکردم معجزه تو بهم نشون دادی. عاشقتم خالق مهربونم❤️❤️❤️❤️❤️
بله ...و این حس بد داره روحمو داغون می کنه کاش می تونستم بی خیال باشم

عزيزممم😌 آخه چيزي نشده كه تو با يه شك ساده اينقد به خودت ناراحتي ميدي

بسپرش به طبيعيت بيخيال باش😉

منم طبقه بالا مادر شوهرمم تا یکی بیاد خونم از دری ک تو پارکینگشونه میاد تو راه پله ما داد میزنه مهمونت کیه اگه غذات رو باز خراب کردی ی چیزی بیارم با اینکه حتی ی بارم غذا خراب نکردم یا اینکه ی بار مهمون رودروایسی داشتم با لباسای عهد بوقی تو خونه ای کثیفش مث ... اومد تو داخل خونه ی چرخی زد رفت

خاطره تولد درسا خانوممتیکر به وقت تولد دخترم😍