شی60 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 2291 عنوان بدن سازی 162 بازدید | 12 پست خانما کی میره باشگاه بدن سازی ؟میشه بهم یه برنامه بده من وسایل ورزشی خریدم میخام تو خونه تمرین کنم 😒هر وقت موفق به فریب دادن کسی شدی به فکر نکن که چقدر احمق بوده به این فکر کن چقدر بهت اعتماد داشته😓 1397/04/09 | 15:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shabnam60 عضویت: 1396/03/20 تعداد پست: 11929 توي اينستا پيج @sixpakibash هست كه كلي ورزش براي تو خونه داره توش خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
شی60 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 2291 توي اينستا پيج @sixpakibash هست كه كلي ورزش براي تو خونه داره توش ورزشا رو میدونم مثلا چه زمانی خوبه قبل از،غذا یا بعدش ،یا چند دقیقه 😒هر وقت موفق به فریب دادن کسی شدی به فکر نکن که چقدر احمق بوده به این فکر کن چقدر بهت اعتماد داشته😓
نازی_مهااام عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 330 من میرم. اما شما برای قسمت خاصی از بدنتون اگه میخاین. از نت سرچ کنین
مامان_رادمهر2 عضویت: 1395/06/12 تعداد پست: 4347 معمولا ورزش ۲ساعت بعد غذاذخوبه فک کنم خورشید جفت گیری کرده وگرنه این حجم از گرما نمیتونه کار یه خورشید باشه...
شی60 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 2291 من میرم. اما شما برای قسمت خاصی از بدنتون اگه میخاین. از نت سرچ کنین من میخام واسه تقویت با سن اسکات برم وبا حلقه شکم و پهلوم رو اب،کنم 😒هر وقت موفق به فریب دادن کسی شدی به فکر نکن که چقدر احمق بوده به این فکر کن چقدر بهت اعتماد داشته😓
ویهانمهر عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 10819 توی اینستا maryamsarmadi دیدم نوشته برنامه میده اما کارش نمیدونم یه سر بزن خدایا شکرت❤️
shabnam60 عضویت: 1396/03/20 تعداد پست: 11929 ورزشا رو میدونم مثلا چه زمانی خوبه قبل از،غذا یا بعدش ،یا چند دقیقه بستگي داره ولي كلان بعد غذا حداقل يك ساعت صبر كن بعد ورزش كن چون بالا مياري هيچ وقت هم گرسنه ورزش نكن خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
نازی_مهااام عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 330 من میخام واسه تقویت با سن اسکات برم وبا حلقه شکم و پهلوم رو اب،کنم برای ب اسن اسکات عاااااالیه. اما شکم و پهلو فک نکنم حلقه زیاد ج بده
شی60 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 2291 توی اینستا maryamsarmadi دیدم نوشته برنامه میده اما کارش نمیدونم یه سر بزن مرسی از،راهنماییت عزیزم اینستا ندارم 😒هر وقت موفق به فریب دادن کسی شدی به فکر نکن که چقدر احمق بوده به این فکر کن چقدر بهت اعتماد داشته😓
شی60 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 2291 برای ب اسن اسکات عاااااالیه. اما شکم و پهلو فک نکنم حلقه زیاد ج بده شکم و پهلو ندارم فقط یه کوچولو عه میخام پیشگری کنم بزرگ نشه ،اسکات واقعا با سن رو بزرگ میکنه؟ 😒هر وقت موفق به فریب دادن کسی شدی به فکر نکن که چقدر احمق بوده به این فکر کن چقدر بهت اعتماد داشته😓
نازی_مهااام عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 330 شکم و پهلو ندارم فقط یه کوچولو عه میخام پیشگری کنم بزرگ نشه ،اسکات واقعا با سن رو بزرگ میکنه؟ بلههههه بشرطی ک اصولی باشه . توو باشگاه خانوما اسکات میزنن برجسته شده براشون . فقط مواطب کمرت باااااااش. بری همین میگم اصولی بزن
شی60 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 2291 بلههههه بشرطی ک اصولی باشه . توو باشگاه خانوما اسکات میزنن برجسته شده براشون . فقط مواطب کمرت بااااا ... اسکات هم باید دو ساعت بعد از غذا انجام بدم 😒هر وقت موفق به فریب دادن کسی شدی به فکر نکن که چقدر احمق بوده به این فکر کن چقدر بهت اعتماد داشته😓