2777
2789
عنوان

بدن سازی

162 بازدید | 12 پست

خانما کی میره باشگاه بدن سازی ؟میشه بهم یه برنامه بده من وسایل ورزشی خریدم میخام تو خونه تمرین کنم

😒هر وقت موفق به فریب دادن کسی شدی به فکر نکن که چقدر احمق بوده به این فکر کن چقدر بهت اعتماد داشته😓

توي اينستا پيج 

@sixpakibash 

هست كه كلي ورزش براي تو خونه داره توش

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
توي اينستا پيج  @sixpakibash  هست كه كلي ورزش براي تو خونه داره توش

ورزشا رو میدونم مثلا چه زمانی خوبه قبل از،غذا یا بعدش ،یا چند دقیقه

😒هر وقت موفق به فریب دادن کسی شدی به فکر نکن که چقدر احمق بوده به این فکر کن چقدر بهت اعتماد داشته😓

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من میرم. اما شما برای قسمت خاصی از بدنتون اگه  میخاین. از نت سرچ کنین

من میخام واسه تقویت با سن اسکات برم وبا حلقه شکم و پهلوم رو اب،کنم

ورزشا رو میدونم مثلا چه زمانی خوبه قبل از،غذا یا بعدش ،یا چند دقیقه

بستگي داره ولي كلان بعد غذا حداقل يك ساعت صبر كن بعد ورزش كن چون بالا مياري هيچ وقت هم گرسنه ورزش نكن 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
‌توی اینستا maryamsarmadi دیدم نوشته برنامه میده اما کارش نمیدونم یه سر بزن 

مرسی از،راهنماییت عزیزم اینستا ندارم

برای ب اسن اسکات عاااااالیه. اما شکم و پهلو فک نکنم حلقه زیاد ج بده

شکم و پهلو ندارم فقط یه کوچولو عه میخام پیشگری کنم بزرگ نشه ،اسکات واقعا با سن رو بزرگ میکنه؟

شکم و پهلو ندارم فقط یه کوچولو عه میخام پیشگری کنم بزرگ نشه ،اسکات واقعا با سن رو بزرگ میکنه؟

بلههههه بشرطی ک اصولی باشه . توو باشگاه خانوما اسکات میزنن برجسته شده براشون . فقط مواطب کمرت باااااااش. بری همین میگم اصولی بزن

بلههههه بشرطی ک اصولی باشه . توو باشگاه خانوما اسکات میزنن برجسته شده براشون . فقط مواطب کمرت بااااا ...

اسکات هم باید دو ساعت بعد از غذا انجام بدم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز