2777
2789
عنوان

خرید یخچال جهیزیه

3062 بازدید | 37 پست

دوستای گلم میخوام یخچال جهیزیمو بخرم بنظرتون از این مدل در فرانسویی ها باشه یا دوقلو؟ میخوام جادار باشه؟چه مارکی خوبه هم ایرانی هم خارجی؟

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چرا ساید ۳۴ فوت نمیخری؟؟؟من ال جی دارم واقعا بزرگ. هرکی میبینه میگه بهم

همیشه ام نصفش خالی😂

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

از من فرانسوی ولی اون کشو وسط رو نداره.راضی ام

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

اگه ازلحاظ جاداربودن میخوای صددرصددوقلو 

بقیه عروسک بازیه

آرزو به گور شده ها 😁 ملت قران ، لشکر حیدر😍✌ ...حق با علی 💚... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

من یخچالمو شوهرم گرفت

چهار تیکه از اجناس گردن اونا بود

فرش و یخچال و تلویزیون و لباسشویی

فرش رو بابام خو‌دش گرف

یخچالمو دور این دور الجی گرفتم

چن تا از اطرافیان داشتن راضی بودن

در این زمانه بی هیاهوی لال پرست                                    خوشا ب حال کلاغان قیل و قال پرست                               چگونه شرح دهم لحظه ،لحظه خود را                             برای ای همه ناباور خیال پرست😊

من میخواستم ایرانی بخرم انقد گفتن خوب نیست و ریسکش بالاس ترسیدم... ال جی دو قلو گرفتم ساید به اندازه دو قلو جادار نیست و حملش سخته

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
عزیزم چرا ساید ۳۴ فوت نمیخری؟؟؟من ال جی دارم واقعا بزرگ. هرکی میبینه میگه بهم همیشه ام نصفش خالی😂

پس واس من چرا جا دار نیست مخصوصا قسمت فریزر

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن