2789
عنوان

افسردگی

99 بازدید | 8 پست

سلام. 

من ۲۰ سالمه. ۷ ماهه ازدواج کردم. زندگیه خیلی خوب و شیرینی هم دارم. ولی نمیدونم چرا دلم گرفته. حس میکنم دارم افسردگی میگیرم☹☹

چیکار کنم بنظرتون؟

خدایا ممنون که یک ذره ی کوچیک از محبتت و توی دلم جاکردی. 😙😙😙 میشه برای سلامتی نینیم یک صلوات بفرستین. ممنون😙😙😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب عزیزم سعی کن از روزمرگی در بیای کلاس برو پیاده روی کن و...

خیلی بیرون میریم. تقریبا هرشب با شوشو میریم پیاده روی .خودم هم زیاد بیرون میرم

خدایا ممنون که یک ذره ی کوچیک از محبتت و توی دلم جاکردی. 😙😙😙 میشه برای سلامتی نینیم یک صلوات بفرستین. ممنون😙😙😍😍

عزیزم طبیعیه

منم اینطور شده بودم،

بعد ازدواج که کل برنامه های زندگیت به یک باره عوض میشه،تغییرات هورمونی داری،انتظارات ازت بالا رفته ،فشار روت زیاد میشه،وظایفت تغییر میکنه و زیادتر میشه یا اینکه احتمالا ته دلت از یه بخش ازدواجت راضی نیستی،همه اینها باعث میشه افسردگی پس از ازدواج داسته باشی

منم چند ماه باهاش دست و پنجه نرم کردم،بدنم همیشه کسل بود و خوابم میومد،حوصله هیچ کسی رو نداشتم،خود به خود گریم میگرفت و گاها از ازدواجم پشیمون میشدم

ولی همش گذراست و اگر همسرت همراهیت کنه زود تموم میشه

❤❤❤خدا جونم میشه منو به اون چیزی که ته قلبمه برسونی؟❤❤❤
عزیزم طبیعیه منم اینطور شده بودم، بعد ازدواج که کل برنامه های زندگیت به یک باره عوض میشه،تغییرات ه ...

احتمالا

آخه یه مشکلی هم تو خوانواده همسرم بوجود اومده. که امکان داره بخاطرش پدر و مادرش از هم جدا بشن.

خیلی اعصابم بهم ریخته سرش

فیلم های شاد ببین کتاب بخون برو خرید برو مسافرت  از زندگی دوتایی لذت ببرید😍😍

وایی مسافرت😍😍

من دیوووونه ی سفرم. 

شوشو قول داده تو اولین موقعیت بریم.

احتمالا آخه یه مشکلی هم تو خوانواده همسرم بوجود اومده. که امکان داره بخاطرش پدر و مادرش از هم جدا ب ...

پس احتمالا همون موضوع روی تو هم اثر گذاشته و فکر عواقب جدایی اونا روی زندگی تو باعث آشفتگی روانت شده

انشاءالله مشکلت حل میشه گلم

توکلت به خدا باشه

❤❤❤خدا جونم میشه منو به اون چیزی که ته قلبمه برسونی؟❤❤❤
پس احتمالا همون موضوع روی تو هم اثر گذاشته و فکر عواقب جدایی اونا روی زندگی تو باعث آشفتگی روانت شده ...

ایشالا که درست بشه.

خدا خودش زندگیه همه رو حفظ کنه