2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تجربه خودم اره هنوزصدای قرچ قرچ فرورفتن امپول توکمرم یادمه تادوسال کمرم خشک بودالانم دردمیکنهاهی 

خرگی میگه دردش ازاون نیس الکیه چون من هرکیودوربرم دیدم ک کمردردارن بعددزدن امپول 

ناره دکترمم ماهربودهمون باراول زداینجوری نبودبگم چندبارزده 

بالاخده داره تونخاعت میرخ نمیشه بی دردبلشه 

ولی خیلیام دیدم ک اصلامیگن دردنداریم نمیدونم چحوریه 

بیهوشی چرانمیشی بیهوشیه عالبه 

وخدایی که بشدت کافیست
تجربه خودم اره هنوزصدای قرچ قرچ فرورفتن امپول توکمرم یادمه تادوسال کمرم خشک بودالانم دردمیکنهاهی&nbs ...

من نه اون لحظه نه تا الان خداروشکر به هیچچچچچچچچچچ وجه درد نداشتم بابت بی حسیم

حتی از امپول معمولیم کمتر درد داشت

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
من نه اون لحظه نه تا الان خداروشکر به هیچچچچچچچچچچ وجه درد نداشتم بابت بی حسیم حتی از امپول معمولیم ...

ببین همین الان ک نوشتم اونجای کمرم تیرکشید😂😂😂😂حالامن تحمل دردم خوبه هادکترمم عالی بودولی وحشتناک بودبمیرم دیگ زیرباربیحسی نمیرم 

ازشانسم کمکاری تیروییدگرفتم شنیدم اوناک تیروییددارنوبیهوش نمیکنن حتلاچقدراسته یادروغه نمیدونم 

وخدایی که بشدت کافیست
ببین همین الان ک نوشتم اونجای کمرم تیرکشید😂😂😂😂حالامن تحمل دردم خوبه هادکترمم عالی بودولی وحشتناک ...

عزیزم 

اره دیگه واسه هرکسی متفاوته

انشاالله این یکی و درد نداشته باشی و یه زایمان عالی داشته باشی

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
عزیزم  اره دیگه واسه هرکسی متفاوته انشاالله این یکی و درد نداشته باشی و یه زایمان عالی داشته ...

این یکیوک بارداریم افتضاحه همش دردارم عین پیرزنای 90ساله شدم 

خدارحم کنه عمل وبقیش دنبال دکتدخوبم ماه 5تموم کردم دکتردرس حسابی ندارم 😣😣😣

وخدایی که بشدت کافیست