2777
2789
لیزر خوبه خیلی.ولی اگ یکی موهای صورتش هورمنی باشه  هورمونا ک ب هم بریزه باز مث روزاول میشه.دویت ...

قبلش یه آزمایش مینویسه دکتر 

بعدم لیزر رو تند تند باید بری جلساتت رو نباید عقب بندازی

سالی یه بارم باید تمدید  کنی

من همونم که خدا به فرشته هاش گفته این هرچی خواست بهش ندید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم شما موهاتون کمه ولی یکی ک موهای صورتش زیاد باشه با یه ژیلت همچین تحریک میشه ک عین مردا ریشو سیبی ...

خیلی مسخرس که میگین مو زیاد میشخ

بزو مطالعه کن اصصصلا همچین چیزی وجود نداره

فقط چون مو بریده میشه و نوکش و ساقش یک انداره میشن درشت نشون میده که تو هزار بار با ژیلت بکنی و یه بار بند بندازی عین روز اول میشه

من جوش میزدم دوساله از ژیلت استفاده میکنم حتی یه دونه جوش ندارم موهای صورتم هم عین روز اوله

من سیبیلم رو با ژیات میزنم جوشای ریز سفت دردناک میزنه 😞 یعنی امکان نداره نزنم ۱دونه رو حتما میزنم

خیلی مسخرس که میگین مو زیاد میشخ بزو مطالعه کن اصصصلا همچین چیزی وجود نداره فقط چون مو بریده میشه ...

گلم شما چون موهای صورتت زبر نشده  ب این معنی نیس ک ژیلت کشیدن مورو زیاد نکنه 

من خالم خوهرشوهرام و مادرم همین مشکلو داشتن و ژیلت استفاده کردن صورتشون تیره شدو موهاشون سیاهو کلفتو زبر

مادرمو خالم کلی خرج کردنو لیزر کردن خداروشکر الان خوب شده 

فک کنم این شمایی ک نیاز ب مطالعه داری ن بنده

اینو هر کسی میدونه😂😂😂😂😂

گلم شما چون موهای صورتت زبر نشده  ب این معنی نیس ک ژیلت کشیدن مورو زیاد نکنه  من خالم خوه ...

من چند سال دارم دائم رو این مسئله تحقیق میکنم و تجربه..

حالا میگین اشتباه میکنم!؟

قرص هاس هرمونی و خیلی چیزای دیگه باعث میشه هورمون زنانه تغییر کنه و مو درشت بشه

ژیلت که سطحیه نمیتونه هورمون رو تغییر بده

اینو نگو جایی بهت میخندن