2821
2789
عنوان

شرکت مپنا 😐😐😐

730 بازدید | 11 پست

سلام خانوما کسی هست ک‌شوهرش یا خودش  تو شرکت مپنا‌کار کنه ؟؟؟؟

چجوریه شرکتش خوبه ؟؟؟

حقوقش چجوریه ؟

خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلا كه خيلي شركت خوبي بود . يعني تعريف زياد ازش ميشد  چند ماه پيش شنيدم كمي حقوق و ... به تاخ ...

آره منم شنیدم 

شرکت با اون عظمتش حقوقش  تاخیر افتاده 

میگفتن بی سابقه بوده 

عالیه هر کسی رو راه نمیدن  حتما پارتی میخواد هرکی بره نونش تو روغنه

فک و فامیلای ما ی چند نفریشون اونجا مشغولن واقعا راضین 

شرکت چی هس؟ 

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.

مپنا لوکوموتیو خیلی خوب بود اما از زمانی که مدیرعامل شد قماشی همه چی بهم ریخت اصلا بدرد نمیخوره واقعا خیلی مزخرفه حقوق که با تاخیر میدن مزایا رو نمیدن یعنی الان کسی که ده ساله اونجاس داره ۳تومن میگیره واقعا مسخرس من مپناهای دیگه رو نمیدونم اما لوکوموتیو مزخرفه خدا لعنت کنه قماشیو

لکوموتیو میسازن  قطار مترو

از شرکت مپنا هنوز راضی هستید؟

از بخش نیروگاهی یا نفت هم اطلاع دارید؟

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات  

همسر همکارم اونجاست حقوقش عالیه در همین حد میدونم

🦁☀️ 💚🤍❤️ 🖤🥀از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤🥀بزن باران که دین را دام کردند شکار خلق و صید خام کردند بزن باران خدا بازیچه ای شد که با آن کسب ننگ و نام کردند

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز