2777
2789
عنوان

بوی دهان

27573 بازدید | 23 پست

سلام من از 0 سالگی دهنم بو میداد دکتر رفتم نه دندون خراب دارم نه سینوزیت نه لوزه دارم نه حفره پشت حلق و رفلاکس هم ندارم قرص های ضد عفونت معده (مترونیدازول، اموکسی سیلین، امپرازول)هم خوردم ولی تاثیری نداشت.

هر وقت چیزی میخورم دهنم بوی همون غذا رو میده وقتی هم که گرسنمه واویلاست.

خودم میگم معدم غذاهارو بدبو تجزیه میکنه حالا دوستان قرصی چیزی ندارن معرفی کنن.

نزدیک به بیست ساله این بیماریو دارم رفتم ازمایش دادم گفتن دهنت عفونت داشته به معده راه پیدا کرده حالا چطوری عفونت رو درمان کنم دکتر هم هم  سیلین+امپرازول دادسیلین+امپرازول دهن دوباره به ماره نفوذ کرد یا اثری مترونیدازول+اموکسی

زبان شور استفاده کن عالیه، از ادامسای خارجی و خوب بخور، هر دوره که خمیر دندونت عوض تموم میشه حتما حتما مارکشو عوض کن، (( مثلا من فهمیدم سیگنال اصلا دندونامو تمیز نمی کنه)) حتما حتما حتما نخ دندون بکش شبا عالیه.

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب عفونت دهان و معده داری ،قرصاتو مصرف کن 

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   

البته صبا ناشتا که دهن همه بو میده کسی نمیتونه بگه مال من نمیده

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   

از کجا میدونی حفره پشت لوزه نداری؟

برو پیش یکی از متبحر هاش. تو که اینهمه راه رو رفتی اینم روش

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود

سلام.عزیزم‌‌من‌شنیدم‌که‌اگر‌گرسنه‌باشی‌ودهانت‌بو‌بده‌

دلیلش‌به‌اصطلاح‌لق‌بودن‌دریچه‌کاردیا‌هست‌که‌کامل

بسته‌نمی‌شه.دکتر‌طب‌ایرانی‌این‌مطلب‌در‌tv‌می‌گفت.

اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجل فَرَجَهُم

یک راه حل که خودم امتهان کردم جواب داد

واسه چندنفردیگه هم پیشنهاددادم واسه اوناهم جواب داد

برای رفع بوی بد دهان تایک هفته،یک عددسیب صبح ناشتا،ویک عددشب قبل ازخواب میل کنید.برای مدت هاازبوی بددهان خلاص میشوید

خاطره زایمانم🌷خدا گفت ببرینش جهنم،برگشت و نگاهی به خدا کرد،خدا گفت : نبرینش،او را به بهشت ببرین !فرشتگان سوال کردند چرا ؟جواب آمد:چون اوهنوزبه من امیدواراست!🌷
زبان شور استفاده کن عالیه، از ادامسای خارجی و خوب بخور، هر دوره که خمیر دندونت عوض تموم میشه حتما حت ...

الان از چ مارکی استفاده میکنی خانم گل*؟

آنانکه گذشته را به خاطر نمي آورند محکوم به تکرار آنند . سانتايانا

درمان بوی بد دهان طب سنتی خیراندیش

بوی بد دهان به سه دلیل بوجود می آیدکه جهت از بین بردن بوی دهان باید علت اصلی را درمان نمود:

۱- سینوزیت و ریزش سینوسی شبانگاه :درمان سینوزیت در همین وبلاگ به طور مفصل توضیح داده

شده است.

۲ـ عفونت دهان : استفاده از خمیر دندان عسل و نمک ( ۵ واحد عسل + ۲ واحد نمک ) .

۳ـ اختلال گوارشی ( سردی معده ) : ترک آب بین غذا ـ آب سرد نخوردن ـ استفاده از جوشانده عرق

نعناع با بارهنگ ( ۱ لیوان عرق نعناع + ۱ قاشق مربا خوری بارهنگ را ۱۰ دقیقه آرام جوشانده و بعد از

ولرم  شدن ۱ قاشق غذاخوری عسل به آن اضافه کنید و شب موقع خواب میل شود. )

سلام دوستان این مشکل گاهی به رعایت بهداشت دهان و مهده مربوط نیست.من چندساله که درگیرم.دکتر میرغضنفری رفتم گفتن که از به هم خوردن اخلاط بدن و یبوسته.فعلا دارم دارو میخورم..تهران میدان انقلاب مطب دارن