2777
2789
بی حجابی یه نقصه دیگ ک خیلی راحت میتونه رفع شه آبجی جونم . اینک زده شدی ب نظرم از اول تند رفتی شاید ...

ديگه منم خيلي اون موقع روحم پاك بود نميتونستم اجازه بدم نامحرم جايي از منو ببينه

چادرهم هميشه پايينش رو ميدوختم تا حتي پاهامم نبينن با اينكه شلوار داشتم

دستامم دستكش داشتم خوب ميگفتم ممكنه كسي با ديدن دستام دلش بلرزه و اينجوري به خدا نزديكترم

لايك نكن مرسي اه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره منم باردارم تو۶ماه هستم.درد واژن لگن وزیرشکم دارم

من زير سينم انگار سيخ داغ فرو ميكنن

ديگه كلافه ام شبها تا پاسي از شب ناله ميزنم

از خدا فقط صبر ميخوام

متنفرم از اينكه كسي بهم ميگه چشم بهم بزني تمومه

لايك نكن مرسي اه
من زير سينم انگار سيخ داغ فرو ميكنن ديگه كلافه ام شبها تا پاسي از شب ناله ميزنم از خدا فقط صبر ميخ ...

درکت میکنم.منم کلا بد بخوابم شبا,الان توبارداری بدتر شدم, ودراز میکشم دردلگن کلافم میکنه.واصلا روزا نمیگذره , واقعا دیر میگذره

ديگه منم خيلي اون موقع روحم پاك بود نميتونستم اجازه بدم نامحرم جايي از منو ببينه چادرهم هميشه پايين ...

بعدش چی شد آبجی جون؟

پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدلله الَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹
بعدش چی شد آبجی جون؟

يه معلم اخلاق و تفسير و اينجور چيزا داشتيم

يه خيانت ازش ديدم نتونستم حضم كنم 

باورش برام غير ممكن بود 

كلا همه چي پريد و منم تغيير مسير دادم بدون اينكه بخوام

لايك نكن مرسي اه
يه معلم اخلاق و تفسير و اينجور چيزا داشتيم يه خيانت ازش ديدم نتونستم حضم كنم  باورش برام غير ...

آبجی خوبم عزیزدلم آخه مگ دین و ایمانت متصل ب اینو و اونه ، متصل ب اهل بیت باشه . شاید من مسلمانیم ایراد داشته ربطی ب دین اسلام ک نداره آخه ..... ب شخصه همیشه میگم باید ب اهل بیت نگاه کرد و حضرت آقا و حرفهاشون تا مسیر رو گم نکرد .اینجوری اگ از هر کسی خطا ببینی چون دینت متصل بهش نیست صدمه نمیبینی

پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدلله الَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹
آبجی خوبم عزیزدلم آخه مگ دین و ایمانت متصل ب اینو و اونه ، متصل ب اهل بیت باشه . شاید من مسلمانیم ای ...

جوان بودم     ضربه روحي خوردم ديگه

نميتونم بهت بگم چه قدر شوكه شدم

بعدشم ديگه نتونستم ادامه بدمً

متاسفانه

البته اينا وسيله است شايد توفيق عبادت و حيا رو نداشتم نميدونم

بعدشم پذرم خيلي اذيتم كرد و عذابم داد كه ميسپارمش فقط به خدا 

باعث شد من زده بشم

هم سره نماز خوندن  هم سره حجاب   خيلي خيلي منو داغون كرد روح منو كشت 

لايك نكن مرسي اه
جوان بودم     ضربه روحي خوردم ديگه نميتونم بهت بگم چه قدر شوكه شدم بعدشم ديگه نتونستم اد ...

من ب خاطر چادرم خیلی اذیت شدم ب خاطر پوشیه م خیلی بیشتر ، خیلی وقتا ب خاطر پوشیه گریه کردم ..... هنوزم اذیت ها هست اما الحمدلله از وقتی ازدواج کردم ب لطف خدا اذیت ها برام پررنگ نیستن . 

حق داری آبجی جونم ، الهی ک خیلی زود خود حضرت زهرا خاصه دستت رو بگیره جوری ک هیچکس نتونه جدایی بندازه .

دیگ فک نکنی توفیق نداشتی آ ،اصلا اینجوری فک نکن عزیزم ،اطرافیان اشتباه کردن خیلی هم اشتباه کردن حالا توام ی کم عقب کشیدی ، بازم فرصت هست .

من ایمان دارم ک توی امتحان حتما قبول میشی 😇

من ب خاطر چادرم خیلی اذیت شدم ب خاطر پوشیه م خیلی بیشتر ، خیلی وقتا ب خاطر پوشیه گریه کردم ..... هنو ...

خودم رشته تحصيليم فقه هست

ديگه اگه مرد بودم بهم لباس تعلق ميگرفت

ولي دانش بدون عمل دوزارم ارزش نداره

لايك نكن مرسي اه
خودم رشته تحصيليم فقه هست ديگه اگه مرد بودم بهم لباس تعلق ميگرفت ولي دانش بدون عمل دوزارم ارزش ندا ...

بسم الله عزیزم عمل کن ، تو بشو مسلمونی ک الگو باشی ، خیلی هم عالیه 😇 تحصیلات هم ک داری ماشاءالله میدونی چقدر میتونی فوق العاده تر باشی آبجی جون