2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من ظهر ماسته محلی خوردم خیلی ترش بود عینهو خرس بعدش خوابیدم تا غروب الان خوابم نمیاد 🙆

دمپایی تا دیسین کَلّوزَ😛  آدام آداما بیدفعه دییر 💁 لایک الموندا 😯   
عزيزم جدي پوشيه ميزني  كدوم شهري

شهر باران ، شهر رشت 😇 

الهی ک قبول باشه آره آبجی جونم .

پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدلله الَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹
ووووااااايييي افرين  به سلامتي منم ميزدم توي جواني

سلامتی باشی عزیزم . 

به به خوشا ب سعادت آبجی جونم ، خدا حفظت کنه و با حضرت زهرا سلام الله علیها محشور بشی. 

چرا جوانی ؟

پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدلله الَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹
ديگه بعدش كلا زده شدم الان بي حجابم

بی حجابی یه نقصه دیگ ک خیلی راحت میتونه رفع شه آبجی جونم .

اینک زده شدی ب نظرم از اول تند رفتی شاید ... پوشیه زدن باید اعتقاد پشتش باشه ، من خیلی تحقیق کردم ، در مورد حجاب هم همینطوره .... 

ی عده تعبدی حرفای خدا رو قبول میکنن و انجام میدن ب اصطلاح خودم عشقولانه ای . ی عده هم با تحقیق ، من خودم واسه حجاب و بعدم پوشیه تحقیق کردم فلسفش رو درآوردم بعد زدم ، الحمدلله.با اینک اصلا خانواده م مذهبی نیستن