2777
2789
عنوان

پرده

138 بازدید | 12 پست

سلام دوستان الان پرده حریر ساده طرح مینیمال، که دسته ی کنارش پارچه دانتل باشه، قشنگه بنظرتون برای پذیرایی؟ اخه بنظرم مدل حریر ساده با پارچه مخمل خیلی تکراری شده، مدلی که قاب هم داره که از مد رفته. چی الان مده؟ پانچ دوست ندارم.

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

[QUOTE=425843346]من برای خونه ام از همین مینیمال ها خریدم مدل های پانچ شده قدیمی شده و بدرد نمیخوره نخر[/QUOTE ممنونم. اخه فضای خونه تقریبا کلاسیک هست. دستک کنارش بنظرتون چی بزنن؟ حریر بریلنت یا دانتل قشنگه؟

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2844
2843
2834
2835
2108