2777
2789

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از  دست همسرم اینقد حرص خوردم خوابم نمیبره.خانوادش اومدن خونمون حالا من دوبار صداش زدم که بیاد تو اتاق کارش داشتم نمیخواستم اونا متوجه شن.حالا قبل خوابیدنش بهم میگه دیگه صدام نزن که بخوای خصوصی حرف بزنی خانوادم فکر میکنن خبریه😐😐😐😠😠

در زندگی زخمهایی هست که مثل خوره در انزوا روح را آهسته میخورد و میتراشد.این دردها را نمیشود به کسی اظهار کرد چون عموما عادت دارند این دردهای باور نکردنی را جزو اتفاقات و پیش آمدهای نادر و عجیب بشمارند و اگر کسی بگوید یا بنویسد مردم بر سبیل عقاید جاری و عقاید خودشان سعی می کنند آنرا با لبخند شکاک و تمسخر آمیز تلفی کنند.                          بوف کور  صادق هدایت
چرا

وروجک تو شکمم نمیذاره.هر پهلویی میشم لگد میپرونه بعد من حس میکنم الان داره له میشه اونجوری وول میخوره

دلبندم ؛بند بند وجودت را به خدایی سپردم که بیشتر ازمن هوایت را دارد😚😍
وروجک تو شکمم نمیذاره.هر پهلویی میشم لگد میپرونه بعد من حس میکنم الان داره له میشه اونجوری وول میخور ...

واااای خوش ب حالت چقدر دلم برای بارداریم تنگ شده خیلی خوووبه مخصوصا لگدااا 

خیلیییییی قدر بدون این لحظاتو 

منم حس میکردم داره له میشه همش   

هیچ وقت باطن زندگی خودت با ظاهر زندگی مردم مقایسه نکن  
پسرم تب داره تو بیمارستانیم بالا سرش بیدارم که یه وقت خدای نکرده تبش بالاتر نره چند شبه نخوابیدم&nb ...

عزیزم الهی فداش 

ایشالا سریع خوب شه 

وروجک تو شکمم نمیذاره.هر پهلویی میشم لگد میپرونه بعد من حس میکنم الان داره له میشه اونجوری وول میخور ...

ای جااان... یاد بارداری خودم افتادم 

هر طرف میخوابیدم اعتراض میکرد دخترم، 😍

ولی بااین همه سختی بازم وقتی بدنیا بیاد میگی خوشابحال همون روزای بارداری... 

تا میتونی از ارامشت لذت ببر :))) 

ای جااان... یاد بارداری خودم افتادم  هر طرف میخوابیدم اعتراض میکرد دخترم، 😍 ولی بااین ...

ارامشش,از بین میره اما هر بار بچش تو چشماش نگاه کنه همه ارامش دنیا میاد سرغت

ارامشش,از بین میره اما هر بار بچش تو چشماش نگاه کنه همه ارامش دنیا میاد سرغت

اون ک بله.... وجود نازینشون میرزه ب همه ی سختیای دنیا 😍 ی نگاهشون ب ادم جون دوباره میده😍😍

ولی بدون ک دیگه اراده ای از خودت نخواهی داشت... وقف نینی میشی و همه زندگیتو باید بااون تنظیم کنی 

انشاالله بسلامتی اون روزا رو تجربه میکنی بزودی :))) 

ای جااان... یاد بارداری خودم افتادم  هر طرف میخوابیدم اعتراض میکرد دخترم، 😍 ولی بااین ...

جدی؟؟؟؟

ولی الان استرساش بیشتره جلو چشم نیس نمیدونم اون داخل چیکار میکنه 😁

واااای خوش ب حالت چقدر دلم برای بارداریم تنگ شده خیلی خوووبه مخصوصا لگدااا  خیلیییییی قدر بدون ...

وای یعنی منم دلم تنگ میشه😑😑؟؟

سخته خداییش بارداری

ولی خب بعشق نی نی ادم تحمل میکنه .