2777
2789
عنوان

ازدواج

104 بازدید | 11 پست

من یه خاستگاری داشتم که از سه سال پیش خاستگارم بود واقعا دوستم داره و خیلی براش مهم ام حاضر هر کاری برام کنه خیلی دست و دل بازه وضعیت مالیشم بد نیست و واقعا دوستم داره ولی یه خاستگار دسگه دارم که معمولیه و وضعیت مالیش خوبه ولی به این اولیه نمیرسه خانوادم میگن خیلی توی زندگی باهاش سختی مسکشی و راضی نیستن ولی من واقعا دوستش دارم حاضرم توی یدترین شرایط باهاش زندگی کنم اولیه اخلاقشم عالیه مطمئنم میتونه خوشبختم کنه ولی من اگه باهاش زندگی کنم توی کل اون زندگی فکرم با این اولیه اس و اونقد حسی بهش ندارم نمیدونم چیکار کنم واقعا

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

سر کافر هم نیاد این دوراهی

وای دقیقا زندگیم تیره تار شده از یه طرف همش خانوادم بهم سزکوفت میزنن که خاک تو سرت پشیمون میی رفاه رو ول مسکنی از یه طرف نمیتونم کسی که دوسش دارمو فراموش کنم زندگیم جهنمه

میدونی مشکلم اینه که از حسش مطمئن نیستم

مگه با هم در ارتباط نیستین!؟

اگه خودشو هیچ جوری بهت ثابت نکرده پس با عقلت تصمیم بگیر نه با قلبت

معجزه میکنه برات خدایی که صبوری هات رو دیده...

وای دقیقا زندگیم تیره تار شده از یه طرف همش خانوادم بهم سزکوفت میزنن که خاک تو سرت پشیمون میی رفاه ر ...

امیدوارم بتونی درست تصمیم بگیری

*انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش می‌جنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی می‌افتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"