2777
2789
عنوان

چی کار کنم؟

189 بازدید | 17 پست

من یه جایی کار میکنم حقوقمو خیلی بد میدن بیمه هم نیستم/ میخوام بیام بیرون  برم جای دیگه که ساعت کاریش تا 10 شبه حقوقش بد نیست اما برای اون اندازه ساعت کاری خیلی کمه.  بیمه داره .... با مادرم خیلی زیاد مشکل دارم بهم شدیدا وابستس دوست دارم استراحت کنم نرم اما  میمونم خونه  خیلی زیاد بهم پیله میکنه و عصبیه  جوابشو بدم  دست بلند میکنه روم یا میندازتم بیرون از خونه  ... به نظرتون برم اینجا؟

یادگرفتم روی پای خودم وایسم چون موقع سختیا  دیگه کسی دورم نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای وای ! بهت وابسته اس و میندازدت بیرون ؟  بهتره ازش فاصله بگیری و خودتو با کار مشغول کنی کم بب ...

بهم وابستس اما به دلش راه نیام هر کار که فکرشو بکنی میکنه هر کارررر ... مشاورم رفتیم یه مدت  جواب نداد دیگه خودمو با کار ودرس سرگرم میکنم

بهم وابستس اما به دلش راه نیام هر کار که فکرشو بکنی میکنه هر کارررر ... مشاورم رفتیم یه مدت  جو ...

امن هست محیطش ؟وسیله داری برای برگشتت؟

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

برو منم قبلا از ۷ صبح میرفتم تا ده شب  دوجا کارمیکردم ارامش فکریم خیلی زیاد بود

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
آره امنه سرویس برگشت داره 

خب برو خیلی خوبه بیمه می کنه 

جای قبلیتم که بیمه نداره حقوقتم که به زور میده 

برو 😍

موفق باشی

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
خب برو خیلی خوبه بیمه می کنه  جای قبلیتم که بیمه نداره حقوقتم که به زور میده  برو 😍 مو ...

مرسی عزیز دلم تو هم  همینطور   

برو شک‌نکن همون بیمه اش خوبه

به مامانم گفتم هی  داد و بیداد میکنه میگه بی صاحابی بد بختی برو مثل خر کار کن جونت در بیاد  اولش مطمئن بودم اما تو شک انداختم ... الان باز  به خودم گفتم برووو اشتباه نکن