2777
2789
عنوان

اعتیاد به گوشی

376 بازدید | 14 پست

همسر من نمیدونم اعتیاد دارد یا نه اما خیلی از اوقات سرش در موبایل است 

من هم چند ماهی است که چند تا از برنامه های گوشیم رو کلا پاک کردم مثل اینستاگرام و.. ..اما همسرم تازه شروع کرده به دنبال کردن اینجور برنامه جوری که وقتی داری باهاش حرف میزنی نمیشنوه من قبلا اینجوری بودم اما الان خیلی بهترشدم و کمتر وقتم رو با گوشی میگذرونم چندین بار به همسرم رک گفتم که عزیزم ولش کن و جبهه گرفته دیگه امروز بهش گفتم عصبی برخورد کرد گفت دست از سرم بردار که گفت شوخی کردم ولی میدونم ناراحت شد که بهش گفتم نمیدونم علتش چیه؟؟ شاید چون من قبلا ایمجوری بودم اینجوری میکنه چجوری میشه این گوشی رو از زندگی کنار بذاریم من که سخت دارم مبارزه میکنم میترسم که فردا بچمون به دنیا بیاد دیگه براش وقت نذاره همسرم میخوام بعنوان مادر این چیزارو کنترل کنم و اینم بگم رابطمون خیلی خوبه و دوستانه هستیم اما تو این مورد کم اوردم و مشکل پیدا کردیم باهم 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

منم همسرم زياد گوشي تو دستشه يعني بيشتر وقتا تو گوشيه قبلنا همش بحث و دعوا ميكرديم اما الان ديگه كاري باهاش ندارم بي تفاوت شدم اما وقتي مياد خونه گوشي بدست كه ميشه منم برميدارم و كلامي با هم حرف نميزنيم در حدد چند جمله ...منم اعتياد پيدا كردم مخصوصا اينستا خيلي دلم ميخواد كم برم ..😔😔

خداروشکر همسر بنده تو منزل به هیچ وجه دس به گوشی نمیشه مگر در مواقعی که مهمونی باشیم یا وقت اضافی یا حوصلش سر بره ببینید اصلا تا میرسه خونه نمیذارم حوصلش سر بره نگذارید رابطتون سرد بشه اینکه همسرتون به گوشی جذب شده نشونه خوبی نیست

خداروشکر همسر بنده تو منزل به هیچ وجه دس به گوشی نمیشه مگر در مواقعی که مهمونی باشیم یا وقت اضافی یا ...

چیکار میکنی که حوصلش سر نره

😒هر وقت موفق به فریب دادن کسی شدی به فکر نکن که چقدر احمق بوده به این فکر کن چقدر بهت اعتماد داشته😓
چیکار میکنی که حوصلش سر نره

خب ببین باید برای همسرت رفیق باشی شاید باورت نشه اما از وقتی ازدواج کردیم همسرم دوستای چندین و چند سالشو حتی یکبار ندیده زیاد خونه خواهرش مادرش برادرش مشتاق نیس بره وقتی همسرت از در میاد برو استقبالش شادو شنگول ارایش ملایم لبا س زیبا  بپر بغلش ببوسش حتی اگه بوی عرق میده برا

همیشه براش تعریف داشته باش همیشه حرفی برای گفتن داشته باش توجهشو جلب کن لوس شو عشوه بیا ناز کن مسخره بازی درار پرانرژی باش براش میوه شربت و چای از قبل اماده کن تا بدونه برات مهمه ازت سرد شده شاید من همسرم اوایل ازدواج بازی کلش اف کلنز داشت لول بالا همیشه بازی میکرد حتی تو محل کارش اما الان چند ماهه حتی بازش نک ده

همیشه براش تعریف داشته باش همیشه حرفی برای گفتن داشته باش توجهشو جلب کن لوس شو عشوه بیا ناز کن مسخره ...

باورت نمیشه اما من همه اینکاراوو میکنم ما باهم خبیلی شوخی میکنیم میگیم میخندیم 

همیشه براش تعریف داشته باش همیشه حرفی برای گفتن داشته باش توجهشو جلب کن لوس شو عشوه بیا ناز کن مسخره ...

ببین حتی وقت سرکار هم میره هی زنگ میزنه باهم حرف میزنیم شچخی میکنیم باهم خوبیم اما سرگوشی نمیدونم چرا قاطی میکنه 

یه زنی میگفت:

فهمیدم شوهرم با یه دختری تو فیس بوک پی ام بازی میکردن، دختره اسم خودشو گذاشته (پروانه طلایی)

پی ام هاشونو چک کردم دیدم به همدیگه حرفهای قشنگ و عاشقانه میزنن و قرار ازدواج گذاشتن.

شوهرم تو فیسبوک اسم خودشو گذاشته(پسر دنیا دیده)

یه فکری تو سرم زد که ازش انتقام بگیرم، رفتم تو فیس بوک برای خودم یه پروفایل درست کردم و اسم خودمو گذاشتم(ابو القعقاع)

@

تو پروفایلم کلی متن و فیلم های ترسناک درباره قتل و آتش زدن آدمها و گردن زدن گذاشتم و بعد یه متن برای شوهرم فرستادم نوشتم: این دختر که اسمش پروانه طلایی هست، زن منه و من از دار و دسته داعش هستم و از تو همه چی میدونم، اسمش و اسم مادرش و اسم همه خواهر برادراش و کجا ساکنه کجا کار میکنه رو بهش گفتم و بهش گفتم به خدا قسم اگر تو رو دوباره تو فیس بوک ببینم گردنتو در جا میزنم...

خلاصه روز بعد دیدم صورتش سرخ و زرد شده و از خونه اصلا بیرون نمیرفت، فیس بوک، واتساپ، اینستاگرام و بقیه برنامه های چت رو حذف کرد و یه گوشی ساده خرید! هر چند لحظه میره و میاد تو هال خونمون و میگه اذان عصر کی میگن!

خدا شاهده هدایتش کردم.😆

میگن شیطان دو ترم برای تمرین پیشش ثبت نام کرده

یه زنی میگفت: فهمیدم شوهرم با یه دختری تو فیس بوک پی ام بازی میکردن، دختره اسم خودشو گذاشته (پروانه ...

من شوهر بیچارم اهل این چیزا نیست یه بار با شماره دوستم بهش پی ام دادم امتحانش ککردم که رقت ضکایت کرد یک داستانی شد که نگو بچه خوبیه خداروشکر این مشکل ندارم دین و ایمون سرش میشه 

من شوهر بیچارم اهل این چیزا نیست یه بار با شماره دوستم بهش پی ام دادم امتحانش ککردم که رقت ضکایت کرد ...

راهش فقط همونه که بت گفتم خیلی باید جذابیت داشته باشی براش تا گوشیو بذاره کنار