2777
2789
عنوان

پت خونگی

134 بازدید | 26 پست

من یه پت دیدم پامرین روباهی بود خیلی نازززز و خوشگل بود

خیلی دوسش داشتم

بابام با خودش مشکلی نداره فقط میگه هزینه هاش زیاده

واقعا خیلی هزینه داره؟🥲🥲

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من ی پامر داشتم خیلی کوچولو بود مشکلی گوارشی گرفت و مرد خیلی ناز بود وقتی میزاشتم روپام یه پتو میکشی ...

ای خدااا🥲

هزینه هاش زیاد بود؟

من اینو که میخوام بگیرم دو تا صاحب عوض کرده هر دو تاشونو میشناسیم بنظرت اذیت میشه بیاد پیش من؟

پامرانین کلا بین سگها لاکجری محسوب میشه ، اره هزینه هاش زیاده

ولی من بخاطر اینکه کارم زیاد بود و یکدوره دیر به دیر میومدم خونه و کسی پیشش نبود میذاشتم پیش خواهرزادم بعد از مدتی عادت کرد بهش و نخواستم دل خواهرزادم رو بشکونم گذاشتم پیشش بمونه

هزینه نگهداری بالاست( اگه مریض بشه خدای نکرده دقیقا به اندازه یه بچه خرج دوا و درمون داره) نیاز به رسیدگی و وقت گذاشتن داره، موهاش رو فرش و مبل و... میریزه،برنامه ریزی هات کلا باید حول رسیدگی به اون باشه،تایم زیادی نمیتونی تنهاش بزاری.

من اون چیزایی رو گفتم که ممکنه اول کار بهش توجه نکنی و صرفا از روی علاقه و دوست داشتن یه پت بیاری،

اگه میتونی تا آخر عمرش همه چیز رو تحمل کنی بیار،اگه واسه چند ماه میخوای امتحان کنی و بعد واگذارش کنی نکن این کار رو.

ای خدااا🥲هزینه هاش زیاد بود؟ من اینو که میخوام بگیرم دو تا صاحب عوض کرده هر دو تاشونو میشناسیم بنظر ...

هزینه نمیدونم واقعا تاحالا حساب نکردم

واکسن و لوازم مخصوص و شامپو و روغن مو غذاست دیگ

این که من میخوام یک سالشه فقط ریزش مو داره اینش بده

اتفاقا پامرانین نسبت به بقیه اصلا هم ریزش موی زیادی نداره

تا دوروز هم میتونه تنها بمونه توی خونه، دستشویی اش هم خودش میدونه کجا بره

ولی کلا غذاهاش، شامپوها ، لباساش ،پدهاش ، واکسن هاش گرونه

پت داشتن بیشتر از هزینه، مسولیت پذیری میخواد باید بهش برسی واقعا