شایلیخانوم مدیر استارتر عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 124 عنوان ابادان 97 بازدید | 8 پست سلام دوستان کسی درباره زندگی داشنجویی در بادان اطلاعاتی داره؟ از نظر امکانات و امنیت و اینکه ترجیهتون بین ابادان و یاسوج کدومه؟ یه یاسوج نزدیک ترم امروز | 12:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کارکیا عضویت: 1399/06/16 تعداد پست: 3995 یکی از بستگان من که ساکن اهواز بود ۴ سال آبادان درس خوند و خوابگاه بوداگه به یاسوج نزدیک تر هم نبودین بازم یاسوج بهتر از آبادان بود
شایلیخانوم مدیر استارتر عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 124 یکی از بستگان من که ساکن اهواز بود ۴ سال آبادان درس خوند و خوابگاه بوداگه به یاسوج نزدیک تر هم نبودی ... راستش یکم کاربرای اینجا از یاسوج ترسوندن من و از چه نظر راضی نبودن؟ من یزدم و تا ابادان ۱۲ ساعت راهه
شایلیخانوم مدیر استارتر عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 124 یاسوج بهتر از آبادانه اول بخاطر اینکه به هرحال مرکز استانه و امکاناتش بیشتره دوم بخاطر آب و هواش شما ... شهر خودمم گرمه ولی خوب امنیت و امکانات برام اولویته
کارکیا عضویت: 1399/06/16 تعداد پست: 3995 یاسوج بهتر از آبادانه اول بخاطر اینکه به هرحال مرکز استانه و امکاناتش بیشتره دوم بخاطر آب و هواش شما به عنوان دانشجو باید تا تیرماه، و از اون طرف از شهریور آبادان باشی گرماش شکنجه هست وحشتناکه
کارکیا عضویت: 1399/06/16 تعداد پست: 3995 راستش یکم کاربرای اینجا از یاسوج ترسوندن من و از چه نظر راضی نبودن؟ من یزدم و تا ابادان ۱۲ ساعت راهه از چه بابت ترسوندن؟!!!!آبادان خیلی خیلی گرمه و واقعا ارزش نداره ۱۲ ساعت توی مسیر باشید از طرفی کنار اومدن با قومیت غالب شهرهای اطرافش برای شما که بومی خوزستان نبودین کار راحتی نیست.....حس امنیت و حریم یه زن توی خیلی از شهرهای خوزستان رعایت نمیشه
شایلیخانوم مدیر استارتر عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 124 از چه بابت ترسوندن؟!!!!آبادان خیلی خیلی گرمه و واقعا ارزش نداره ۱۲ ساعت توی مسیر باشید از طرفی کنار ... اینکه زیاد با غریبه ها خوب نیستن البته من بیش تر مقایسه بین بوشهر و یاسوج بود
saba_ali عضویت: 1403/11/09 تعداد پست: 391 اینکه زیاد با غریبه ها خوب نیستن البته من بیش تر مقایسه بین بوشهر و یاسوج بود بوشهر با یاسوج بزن