2777
2789
عنوان

بچه خواهرم 🤣🤣🤣🤣

154 بازدید | 21 پست

موقعی که به دنیا اومد، همش خواب بود

جوری که برای خوردن شیر باید بیدارش میکردیم

گوشش میمالیدیم یا دماغش فشار میدادیم یا کف پاش میزدیم ( اینارو دکتر گفته بودا) ولی بیدار نمیشد .

یه بار بردیمش حموم، وسط حموم مردن خوابش گرفت

هر وی تکون دادیم بیدار نشد ، دیکه احیم ترسید آروم میزد تو گوشش فایده نداشت

آجیم فکر کرد آب رفته تو ریه اش ، آجیم چقدر گریه کرد

بلند شدن بردنش بیمارستان

دکتر گفت خوابه 🤣🤣🤣 وسط حموم خوابش برده

از اون ماجرا ۲ سال میگذره

مگه میخوابه ، شاید روز چهار ساعت بخوابه، شارژژژژ

پدرمون درآورده از در و دیوار بالا میره

دیروزم زد تلویزیونشون شکوند

دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم .....  بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .

حالا بچه های من 😔

بخاطر نخوابیدن شون چند بار می خواستیم طلاق بگیریم ، حرمتی بین مون نموند

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه که فقط دوس دارم باهاتون به مشکل بخورم! 😂🤌🏻♡ ♡ ♡ ♡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از بس کوچیکیش خوابیده الان سیر خواب شده🤣🤣

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

از بس کوچیکیش خوابیده الان سیر خواب شده🤣🤣

فک کنم پدرمون درآورده ، خیلی شیطونه

دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم .....  بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .

اینایی ک اوایل مظلومن بزرگ ک میشن اتیش پاره میشن😂

من احتیاج دارم دوباره ۵ سالم باشه و تو یه مهمونی بزرگ خانوادگی با صدای همهمه رو مبل خوابم ببره، بعدش بابام بغلم کنه ببرتم تو ماشین- وقتی توی سختیات تنها بودی یادبگیر برنده شدنتو با هیچکسی جشن نگیری ...

وااای خدااا

چرا بچه ها انقدر شیطون شدن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
حالا بچه های من 😔

چی شده گلم ؟

تلویزیون رو تو این شرایط اقتصادی شکسته :/خب گلس بکشید روش

ببین باباش خیلیییییییی حوصله داره

خواهرم یکساله بهش میگفت ، تلویزیون یا جمع کن یا بزنش به دیوار یا گلس بگیر

مگه گوش میداد ، میگفت نه بزارش میخوایمش ، میگیرم حالا .

دیروز اگه بدونی آجیم چقدر ناراحت بود آخه دستشونم خیلی خالیه

فک کنم پدرمون درآورده ، خیلی شیطونه

کلا بچه هایی که کوچیکی مظلومن بزرگ میشن هیوولا میشن

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

ببین باباش خیلیییییییی حوصله داره خواهرم یکساله بهش میگفت ، تلویزیون یا جمع کن یا بزنش به دیوار یا گ ...

منم از دست پسرم جمع کردم

چون واقعا اینا میشکننicon چی بگم حالا شده دیگه فدای سرش

یعنی بچه منم در اینده شلوغ میشه البته الان هست ولی نه این حد

وای نه ، امیدوارم بچتون آروم و حرف گوش کن بشع