2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 27 پست
عقاید من با تو شاید زمین تا آسمون فرقش باشه ولی خداراشکر مثل تو خیلی هم اوپن ماید نیستم ک خودم آزار ...

خیلیا محجبه هستن موجب ازار قرار میگیرن پس اونام چراغ سبز نشون دادن؟

من نمیخوام راجب چگونه مرد سالار شویم مطالعه کنم

عجب...

تو داری به کسی که انسانه یک حیوون تجاوز میکنه میگی مریض جنسی اما اونی که تجاوز به انسان میکنه همچین ...

جنایت انسان و تفکیک نمیکنم همونم مریض جنسیه منتها طرفش ی انسانه ن حیوان

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

آها یعنی ۹۹ درصد دخترای اروپا چراغ سبز نشون میدن که بهشون تجاوز بشه ، نه ؟چون اونا حجاب ندارنبا احتر ...

داری میگی اروپایی نمیگی ایرانی ایشالا ک فرق بین این دوتا کلمه رو میفهمی دیگه اینجا ایرااااانهههههه هرموقع شد اروپا و خیلی چیزا عوض میشه اینم در نظر بگیر اونا روابطشون و جنبه ی مرداشون خیلی بالاتر از این حرفاس

داری میگی اروپایی نمیگی ایرانی ایشالا ک فرق بین این دوتا کلمه رو میفهمی دیگه اینجا ایرااااانهههههه ه ...

کل مردای جهان همینن ولی دلیل نمیشه تموم زن ها کوتاه بیان من دارم حرفایی میزنم که فیمنیست بودنه و حمایت از قربانی ها لطفا جو رو تو تایپیکم خراب نکنین

عجب...

خیلیا محجبه هستن موجب ازار قرار میگیرن پس اونام چراغ سبز نشون دادن؟من نمیخوام راجب چگونه مرد سالار ش ...

هرکسی خودش تایین میکنه چطوری زندگی کنه از نزدیکی دیدی خوده محجبه نخاسته یا نمیدونم هرچی؟ همیشه در جواب ی کنش ی واکنشی هم هست

هرکسی خودش تایین میکنه چطوری زندگی کنه از نزدیکی دیدی خوده محجبه نخاسته یا نمیدونم هرچی؟ همیشه در جو ...

نمیدونم چی به سرت اومده که مردسالار شدی

ولی زیر پوستی داری از متجاوز ها حمایت میکنی و تشویق میکنی

امثال شماها واقعا وحشتناکید و تروریست

عجب...

کل مردای جهان همینن ولی دلیل نمیشه تموم زن ها کوتاه بیان من دارم حرفایی میزنم که فیمنیست بودنه و حما ...

عجب اون مردایی ک میگی از بچگی با دخترا زندگی کردن کشورشون قانونایی داره ک ما حتی 1قسمت از 50قسمتش و هم نمیدونیم اینجا متاسفانه تنها چیزی ک بین مردا و زنا میگذره فساد و اعتیاده برای همینه هیچوقت قانع نمیشین کاش یکمی ب عمق این ماجرا ها فکر میکردین

نمیدونم چی به سرت اومده که مردسالار شدیولی زیر پوستی داری از متجاوز ها حمایت میکنی و تشویق میکنی امث ...

حالت خوبه؟

من دارم میبینم هر روز وضعیت همجنس های خودمو چ بسا خیلی جاها خجالت میکشم من با اینا همجنسم اصلا دیدی چقدر هم. جنس بازی تو ایران زیاد شده؟ کلیپ هایی ک هر روز و هر روز از بغل خیابون و اطراف پخش میشن دیدی؟ جطور انتظار داری وقتی ی همچین مملکتی داری با همچین همجنسایی تجاوز نباشه

عجب اون مردایی ک میگی از بچگی با دخترا زندگی کردن کشورشون قانونایی داره ک ما حتی 1قسمت از 50قسمتش و ...

ماهم میخوایم این ادمای متجاوز طرد شن زندانی شن و کسی ازشون حمایت نکنه و راحت اعدام شن

که همه به هرنوع پوششی عادت کنن

اگم قبلا همچین چیزی بولد نمیشد چون رسانه پوشش نمیداد و هیچ زنی جرعت نداشت خشونتشو جار بزنه چون مقصر خودش میشد

الانه که رسانه اپن ماینده و میشه تاحدی جلوگیری کرد

چون رسانه اومده همه فکر میکنن زیاد شده قدیم هم بود منتها کسی جرعت نمیکرد بگه

عجب...

ماهم میخوایم این ادمای متجاوز طرد شن زندانی شن و کسی ازشون حمایت نکنه و راحت اعدام شنکه همه به هرنوع ...

الان بنظرت اوپن ماید شده؟ کشورایی ک یکی یکی گفتی از همون اول حتی قدیمشون این چیزا براشون عادی بوده ولی تو کشوری ک چند ساله این اتفاقا رواج داده شده هیچ. وقت نمیتونه عادی بشه چون از همون اول اینجوری بزرگ. شدن اینجوری مغزشون اپلود شده ی مرد ایرانی هیچ وقت نمیتونه ی مرد اروپایی باشه حتی اگه این د و ل ت عوض بشه