2777
2789
عنوان

تجاوز

344 بازدید | 27 پست

یک سوال دارم از اونایی که میگن تجاوز به پوشش ربط داره

الان به نوزاد و حیوانات هم تعرض میشه

حتما اونام پوشش بدی داشتن نه؟؟

چی تو مغز یسریاتونه که حمایت میکنین؟

بهتون مدال میدن؟

چرا پسرا میبینن رفیقاشون رفتار غیر اخلاقی دارن طردش نمیکنن و ازش فاصله نمیگیرین فاز نصرت معرفت میگیرن و تشویق میکنن؟ چی تو مغزتونه؟؟؟

چرا ادمای کثیفو بولد میکنین

واقعا متاسفم برای یکسری ادما

عجب...

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

صحبت شما خودش به یه متن بلند بالا توضیح و استدلال نیاز داره

۹/۱۲/۱۴۰۴ داغی که هرگز سرد نمیشود🖤🥀 آن که از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم میکشی؟!تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات🤲🏻💚اللهم عجل لولیک الفرج درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود

تعرض به حیوانات و....... بخاطر اینه عزیزم که طرف بیماره جنسیه ب کسی رحمی نداره

تجاوز به انسان فرق داره واقعا ببین من نمیگم ب پوشش ربط داره ولی از نظر پسر جماعت کسی ک بدنمایی کنه و حرکات لوندی انجام بده نمیدونم س. ی. ن. ه هاش و بندازه بیرون ی چراغ سبزه مشکل از پسر ها هست ولی مشکل از جامعه ی ما هم هست

تعرض به حیوانات و....... بخاطر اینه عزیزم که طرف بیماره جنسیه ب کسی رحمی ندارهتجاوز به انسان فرق دار ...

وقتی یک خانم بیش از حد زینت خودش رو به نمایش بذاره و اندام جنسی خودش و در معرض دید قرار بده نباید انتظار داشته باشه کسی کاریش نداشته باشه چون تو جامعه آدم بیمار کم نیستن

۹/۱۲/۱۴۰۴ داغی که هرگز سرد نمیشود🖤🥀 آن که از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم میکشی؟!تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات🤲🏻💚اللهم عجل لولیک الفرج درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود

تعرض به حیوانات و....... بخاطر اینه عزیزم که طرف بیماره جنسیه ب کسی رحمی ندارهتجاوز به انسان فرق دار ...

چه ربطی داره

طرف روسپی عالمم باشه تا نخواد طرف نباید لمسش کنه

حتی زنیم که شوهر محرم خودش باشه وقتی نخواد شوهره بزور باهاش ارتباط داشته باشه اونم تجاوز حساب میشه

این عقایدت همون تفکر پوسیده هست فقط با نوع حرف زدنت مدرنش کردی

عجب...

پوشش زمانی ربط داره که طرف لخت باشه وگرنه از نظر من حتی بیکینی هم پوششه و اوکی هم هستش ولی کسی اینقدر مغز نداره که لخت بیاد بیرون کلی بلا هم شرش میاد تو غرب خیلی زیاده اینجور مسایل.

ولی به ظور کلی به پوشش ربظی نداره.

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘

آها یعنی ۹۹ درصد دخترای اروپا چراغ سبز نشون میدن که بهشون تجاوز بشه ، نه ؟

چون اونا حجاب ندارن

با احترام اصلا حرفت منطقی نیست

دختر همسایه ما چادری بود بهش تجاوز کردن

✨🌕
پوشش زمانی ربط داره که طرف لخت باشه وگرنه از نظر من حتی بیکینی هم پوششه و اوکی هم هستش ولی کسی اینقد ...

طرف لخت و عور هم باشه وقتی نخواد نباید لمس بشه

یک چالش بود صاحب سگ به سگاشون جلوش گوشت گذاشتن و سگا خیلی گرسنه بودن ولی صاحبشون بهشون یاد داد جلو غریزشون وایسن

یعنی یسریا دما که بقول خودشون اشرف مخلوقات هستن از سگ کمتر باید باشن؟

عجب...

تو داری به کسی که انسانه یک حیوون تجاوز میکنه میگی مریض جنسی

اما اونی که تجاوز به انسان میکنه همچین برچسبی نمیزدی

چقدر یک جنایت انسانو راحت تفکیک میکنین

عجب...

چه ربطی دارهطرف روسپی عالمم باشه تا نخواد طرف نباید لمسش کنهحتی زنیم که شوهر محرم خودش باشه وقتی نخو ...

عقاید من با تو شاید زمین تا آسمون فرقش باشه ولی خداراشکر مثل تو خیلی هم اوپن ماید نیستم ک خودم آزار حرفای بقیه رو بخورم بهم فشار بیاد عزیزم هرکسی خودش با رفتار و حرکات و پوشش دقیقا اجازه ی هرکاری رو ب طرف مقابلش میده اینکه آدم شعورش و داشته باشه بفهمه مردای ایرانی جنبه ی باز بودن یقه رو ندارن و هنوز درک نکردی اگه مشکل از اون هست قطعا یچیزی بوده ک اون طرف ب سمتش کشیده شده کاش حدقل روزانه یکم مطالعه میکردی