2777
2789

اگنوگل مثل ویتاگنوسه.از گیاه پنج انگشته.

الان تو نت نگاه کردم اینو نوشته:

جهت درمان اختلالات قاعدگی:

از روز پنجم دوره شبی ۱ عدد به مدت ۲۱ شب مصرف گردد و ۷ شب مصرف آن قطع شود و مجدداً به همین روش تکرار شود تا سیکل قاعدگی تنظیم گردد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناشتا بخورم یا بعد صبحانه و شام؟

ببین پستمو اصلاح کردم.چون من از داروخانه که گرفتم گفتن با ویتاگنوس فرقی نداره منم هر روز مصرف میکردم حتی ایام پریودی.

نیم ساعت قبل صبحانه میخوردم. 

ولی قطره ویتاگنوس روزی۲۰ یا۴۰قطره از قرص بهتره.

قرص یا قطره اگه ناشتا معدتو اذیت کردمبتونی بعد غذا یا صبحانه مصرف کنی .

ببین پستمو اصلاح کردم.چون من از داروخانه که گرفتم گفتن با ویتاگنوس فرقی نداره منم هر روز مصرف میکردم ...

سلام شما اگنوگل رو واسه بارداری خوردین؟من این ماه خوردم روزی دوتا

باید تا وقتی پریود شم بخورمش؟با باید قطعش کنم

سلام شما اگنوگل رو واسه بارداری خوردین؟من این ماه خوردم روزی دوتا باید تا وقتی پریود شم بخورمش؟با ب ...

سلام عزیزم.ببخش من خیلی وقت بود سایت نمیومدم الان اومدم پیامتو تازه دیدم.نه من برا کیست و تنظیم پریودی میخوردم.این قرص رو هر روز میتونی بخوری حتی زمان پریودی.میتونی قطعش نکنی.

سلام عزیزم.ببخش من خیلی وقت بود سایت نمیومدم الان اومدم پیامتو تازه دیدم.نه من برا کیست و تنظیم پریو ...

ممنون عزیزم.من یکماه اگنوگل خوردم دوماهم قطره ویتاگنوس.هنوز اتفاق خوبی واسم نیفتاده.ممنون که جواب دادی گلم

ممنون عزیزم.من یکماه اگنوگل خوردم دوماهم قطره ویتاگنوس.هنوز اتفاق خوبی واسم نیفتاده.ممنون که جواب دا ...

خواهش می کنم عزیزم.انشاءالله هر چه زود اتفاقهای خوبی براتون بیوفته و خدا بچه های صالح و سالم هم دختر هم پسر بهتون بده.انشاءالله

اره من راضیم از این قرص

منم مشکل دارم میشه بگید مشکل شما چی بوده؟ لچ الان حامله اید؟ 

[ میانِ تمامِ نَداشته هایَم⦇تــــــو⦈ را تنها سَرمایه‌یِ ↡جاودانهِ ⦇قلبَــــــم⦈ میدانَم..∞🤍👨🏻‍🦱✨

سلام دوستان من برای عوارض یائسگی قرص آگنوگل میخورم....تا میخورم خوبم....به محض قطع قرص دوباره‌ عوارض یائسگی میاد سراغم

کسی میدونه اگه پشت سرهم قرص ها را بخورم عوارضی داره یان؟