2777
2789
عنوان

وسواس

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 43 پست
منظورتون نوروفید بک هست؟

ازه من با دستگاه tdcs میرفتم نشخوار فکریم کم شد

البته ک باید بیشت جلسه اینا رفت من پنج جلسه بیشتر نتونستم برم

کاربری دست دو نفره،اعصاب ندارم فحش بدی نینی یار تگ میکنم بیاد جر... بده

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اسی اینها ریشه در اضطراب داره من همیشه شاهد دعواهای پدر و مادرم بودم همیشه یک چالشی توی زندگیم بود م ...

بچه ی منم از دعواهای منو شوهرم اینجوری شد شوهرم یه احمقه به تمام معناست

پسرمنم مشاوره می رفتیم خیلی خوب بود

آره منم در طول درمان خوب بودم دیگه خسته شده بودم آزبست رفتم دکتر دیشب برسر یه لک کوچیک قهوه ای کف پام داشتم دیونه میشدم دوساعت رفتم تو حیاط پامو شستم هنوزم فک میکنم کثیفه

یعنی تا آخر عمر بچم عذاب می کشه

اگر وقتی میره جایی و بهتر میشه حتما چند تا کلاس مخصوصا ورزش مورد علاقه اش ثبت نام کن بزار با دوستهای کثیف بگرده و خونه آدم های کثیف رفت و آمد کن شاید بهتر بشه .

چطور میخای نذاری بچت ارث ببره؟

سعی میکنم درمان بشم

🖐️اگه نظرمو دوست نداری یا مخالفی ریپ نزن حوصله اتو ندارم نظرت واسه خودت🖐️بی احترامی کنی یا حرف زشت بزنی گزارشت میزنم😉 جوابتم میدم حتما ،فک نکن تو فقط دو متر زبون داری و مردم لال هستن😉