2777
2789
عنوان

بياييين كمك

90 بازدید | 9 پست

اولين باره باردار شدم و چيزي هم نميدونم،.كمكم كنين.چي براي بچه بده و چي خوبه؟چي بخورم چي نخورم ؟

خدايا گذشته ها گذشته .ولي اينده رو به خودت ميسپارم .خودت به بهترين نحو رقمش بزن
چیزای خطر ناک نخور به جاس چیزای مقوی بخور 😆

😂😂😂😂😂👍

‏آرزوها تاریخ انقضا دارن، زمانش که بگذره برآورده شدنشون بی معنی میشه.                                   میشه واسه برآورده شدن آرزوهام صلوات بفرستین😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مواد غذایی که طبع خیلی گرم دارن نباید بخورین😊

‏آرزوها تاریخ انقضا دارن، زمانش که بگذره برآورده شدنشون بی معنی میشه.                                   میشه واسه برآورده شدن آرزوهام صلوات بفرستین😘
مغزم رگ به رگ شد با كمكت😂😂😂😂

خخ قابل نداره .کافئن پنیر نرم اینا نخور یا کم بخور .نوشابه نخور زعفران و گرمی کم بخور به جاش بادوم. و پسته و اینا بخور گوشت هم بزار چند روز فریز بهد کصرف کن

باشد که غم خجل شود از صبر ما...
خخ قابل نداره .کافئن پنیر نرم اینا نخور یا کم بخور .نوشابه نخور زعفران و گرمی کم بخور به جاش بادوم. ...

ممنونم😍😂😂❤️❤️❤️❤️❤️

خدايا گذشته ها گذشته .ولي اينده رو به خودت ميسپارم .خودت به بهترين نحو رقمش بزن