2777
2789

آوی اف صددرصد

از قیمتشم خبر ندارم فکر کنم بالا ۱۰۰ باشه

آقایون نامحترم درخواست ندید خسته شدم از بس تو اعلانات ردتون کردم .بابا من هم شوهر دارم هم بچه،خوبه تو امضای قبلیم از شوهرم نوشته بودم بازم از زن متاهل نمیگذرید .تو چه خانواده ای تربیت شدید شما😡😡😡

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

ای وی اف فک کنم برای تایین جنسیته حالا نمیدونما این جمله دوم رو متوجه نشدم

بنی من تنبلی تخمدان دارم. اگر بخوام ازین راه ها برای جنسیت دقیق باردار شم. تناقضی با تنبلی تخمدان نداره؟ممکنه بخاطر تنبلیم نگیره

بنی من تنبلی تخمدان دارم. اگر بخوام ازین راه ها برای جنسیت دقیق باردار شم. تناقضی با تنبلی تخمدان ند ...

نه دیگه دارو میدن تخم کشی میکنن بعد لقاح انجام میدن بعد میزارن تو رحم جنسیت صدردصده ولی احتمال بارداری ۲۰ درصد هست

چن مدته اقدام میکنی و باردار نمیشی؟ من یه سال شد .. هفته بعد میخام برم دکتر

والا من تنبلی تخمدان دارم. حدود شش ماهه. بعد که متفورمین و لتروزول خوردم سه ماه پریود هام دقیق شد. رفتم فولیکول عالی هم آزاد میکردم.

بچه داری ؟ کسایی که کلا بچه ندارن هزینه کمتر می گیرن

نه ندارم. تقریبا وضع مالی شوهرم خوبه. من سنم ۳۱ هست. از سنمم یکم میترسم. تنبلی هم دارم

مشکل هزینه نداریم . فقط اینکه میگن ممکنه بارداری میگیره اونس بده