2777
2789
عنوان

ترشیده😑

432 بازدید | 18 پست

بهمون گفتن ترشیده ها گفتن آخرش مجرد میذارنتون تو قبر😑 ولی خودشون ازدواج کردن و خوشبخت شدن.. حتی یبار خاستگار خواهرمو پروندن..حالا دیدید خدا بی حساب میده!؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زندگیتو بکن ، ترشیده ، اجاق کور و هزاران حرف دیگه که ادمای بیشعور تو موقعیتای مختلف به کسایی که دوسشون ندارن می چسبونن از مزایای مجردی لذت ببر ،پول دربیار ، سفر برو و لذت دنیارو ببر ، مهم نیست حرف ادما اصلا این زندگی مال توعع

۳۵

ازدواج یه مسیر تو زندگیه... اگه یه خانم مستقل هستی حتما بهت حسادت میکنند که ازادی

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیدن هدف💖🌱🌄💙✨🦋🥇🔭💵👩🏻🎓🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡...دارم مامان میشم 😍🤰🏻🧸🍼... اولین بار که صدای قلبت رو شنیدم گریه ام گرفت🥺🧡... ممنون که اومدی تو زندگیم ودنیام رو رنگی تر کردی.🌈🌄🌱

به قول مشاور ازدواجم ازدواج یه انتخابه بعضیا هم مجردی رو انتخاب میکنند خب

برای تکمیل جهزیه ام دعا کنید لطفا😘🌹دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

کلماتی که از دهان این فرد در اومده اصلا نیاز به فکر کردن نداره خودت رو ناراحت نکن

((حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‌ وَ نِعْمَ النَّصیرُ)) با اکانت قبلیم نتونستم بیام اکانت جدید ساختم :/
عزیزم شاید بختت بستن باور کن بعضی چیز ها خست خرافات نیست

این فکرا چیه میندازی تو سرش اصلا گرفته باشنم اگه اسی اعتقاد نداشته باشه اتفاقی براش نمیوفته

اقایون درخواست ندن عه🫩کبوتر با کبوتر باز با باز، با هیچکدام ندارم حال پرواز

مستقل نیستم.. اون موقعی که گفتن خودشونم مجرد بودن ولی اونا الان ازدواج کردن و خوشبختن

از این کلمه که به کار برده معلوم یک آدم بیشعور بی شخصیتی هست

حالم از آدم های که این کلمه به کار می برند به هم میخوره

گلم شما ظاهر زندگی طرف دیدی و فکر می کنی طرف خوشبخت هست