2777
2789
عنوان

دلم شکسته

216 بازدید | 21 پست

امروز،شوهرم داشت میرفت مسافرت اینقدر دلتنگش بودم همش گریه میکردم ،اما شوهرم اصلا نیومد ارومم کنه خیلی از این،رفتارش ناراحت شدم از شانس من بلیت جور نشد امروزموند فردا میخاد بره ،من دلم میخاست امروز کنار هم باشیم چون فردا میخاد بره ،اما اصلا خونه نمیشینه از،صبح تا حالا،قهوه خونه بوده الانم اومد رفت فوتبال اینقدر دلم گرفته بهش اس دادم دیگه هیچوقت بخاطرت گریه نمیکنم و دلتنکت نمیشم (واسه کار میره مسافرت یه ماه میخاد بمونه

😒هر وقت موفق به فریب دادن کسی شدی به فکر نکن که چقدر احمق بوده به این فکر کن چقدر بهت اعتماد داشته😓

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همیشه اینطوریه؟  

نه فقط یه روز قبل مسافرتش اینجوری میشه

😒هر وقت موفق به فریب دادن کسی شدی به فکر نکن که چقدر احمق بوده به این فکر کن چقدر بهت اعتماد داشته😓
رفت سفر حق نداري بهش زنگ بزني و پيام بدي صبر كن اون خودش اول اينكارو كنه

ار میخام همینکارو کنم خیلی دلم شکسته ازش

وای  فک میکردم این بی محلیا فقط از دوست پسر اتفاق میفته  زنو شوهر هم اینجورن!؟😤

اره متاسفانه

تقصیر خودته دیگه آخه آدم برای دوری شوهر گریه میکنه من بودم از شبش برنامه میچیدم چه جوری خودمو در نبو ...

وشبحالت ،اخه دست خودم نیست خیلی دوسش دارمو وابسته اشم