2777
2789
عنوان

سرماخوردگی

84 بازدید | 15 پست

بچم از اول زود به زود مریض میشد سخت خوب میشه الان هم دوباره یکماه نشده سرفه هاش تموم شد دوباره سرماخوردگی و سرفه های شدید تا دوهفته.هرچی شربت و گیاهی میدم اثر ندارن دیگه بریدم درمونده شدم.چندتا بچه فامیل شوهرم هستن کلا مریض نمیشن.چراحتی یه سرماخوردگی هم باشه سبک هست. ولی بچه من نمیدونم دیگ چکارکنم خستم دعام کنید😞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب شاید سیستم ایمنی بدن نی نی نون ضعیفه یا بیشتر در معرض الودگیه حالا نمیدونم چندسالشونه اما مدرسه بیرون بازار بازی با بچه ها

واینک لوزه نداره؟ من خاهرم کوچیک بود همش سرماخورده بود تااینک فهمیدیم لوژه داره عمل کردخوب شد

اصلا درخواست دوستی ندید

خب شاید سیستم ایمنی بدن نی نی نون ضعیفه یا بیشتر در معرض الودگیه حالا نمیدونم چندسالشونه اما مدرسه ب ...

۵سالشه.به دکترش گفتم گفت لوزه اش اونقدری نیست که عمل بخاد

درحد کم

باید سعی کنین غذاشو خوب بخوره مرغ گوشت ازین عصاره ها درست میکنن توشیششه اوناعالیه

احتمالا ازمایش اینام دادین اوکی هست همه چیش تغذیه شو سعی کنین روبراه کنین جوری ک خوش اشتها باشه غذابخوره واقعا راهی نداره بعضی بچه ها حساسن نی نی شمام اینطوریه نگرانم نباشین بچس دیگ پیش میاد

اصلا درخواست دوستی ندید

باید سعی کنین غذاشو خوب بخوره مرغ گوشت ازین عصاره ها درست میکنن توشیششه اوناعالیه احتمالا ازمایش این ...

والا مرتب دارم چیزای مقوی میدم ولی همون اش و همون کاسه