2777
2789
عنوان

ازدواج سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 2304 بازدید | 34 پست

طلاق بگیر این خانه از پای بست ویران است.درسته بچه هاتو بذاری اون زن فرار میکنه ولی درشرایطی که بخای رجوع کنی و زندگیت حفظ بشه.میخای طلاق بگیری بچه هاتم ببر حتی بچه زن اولشو.چنین مردی رو چ ب خانواده باید بافاحشه هاوقت بگذرونه.اون زن هم نازاس ی مدت بعدش میفهمه این اقا که چ غلطی کرده

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم چه شرایط سختی داری٬ واقعا به نظرم جدایی برات تصمیم خوبیه. اما کاش بچه هات رو هم ببری (راستش غصه خوردم وقتی گفتی دخترم رو که سالمه میبرم بعد دو سال٬ شما که مادر و پدرشونید وقتی با بچه های دارای اوتیسم این رفتار رو دارید دیگه وای به حال بقیه٬ بیچاره بچه ی بی پناه...)

می دونم هدفتون از گذاشتن بچه ها اینه که همسرتون راحت نتونه زندگی جدید رو شروع کنه٬ اما به هر حال بچه های شما هم هستن٬ شما هم تصمیم گرفتین که این بچه ها رو به دنیا بیارین پس مسولیت دارید در قبالشون٬ من اگر جای شما بودم با یک آدم ناشناس و یک پدر پرخاشگر تنهاشون نمی گذاشتم٬ مخصوصا بچه ی دارای اوتیسم که می تونه خیییییلی ضربه بخوره و اصلا مسیر زندگی ش عوض بشه....

راستی فلوکستین هم یک قرص ملایم برای مبارزه با افسردگی های خفیفه اصولا فکر نکنم به کنترل خشم ربط داشته باشه.

اگر سوالی در مورد مهاجرت٬ ویزای تحصیلی٬ پناهندگی و... در اروپا دارین می تونین ازم بپرسین٬ سعی می کنم جواب بدم. 

عزیزم هیچ کس درجایگاه کس دیگه نیست که بتونه به جاش تصمیم بگیره شوهرمنم ازدواج مجدد کرده به زورباید خرجم روبگیرم دوتابجه دارم هردوتاش پسرن هرکارکردم که طلاقم روبگیرم وبی خیال بچه هامو زندگیم بشم نتونستم شوهرمنم خودخواه ومغرورهست همیشه حرف حرف خودش هست اگربگم ماهی دوباربدون استثنی کتک میخورم اما دلم نمیاد بچه هام رورها کنم بیشترفکرکن الان عصبی هستی