2777
2789
عنوان

ازدواج سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 2304 بازدید | 34 پست
میام دخترم که سالمه رو میبرم!!!!!!!!!!!!!! بعد پسرتون اوتیسم داره. میخواید بذاریدش پیش ی فردی که ثب ...

همیشه سرزنش میکردم مادران سنگدل رو ولی یه مشاور بهم گفت شوهرت باید از این راه تنبیه بشه وگرنه خودت هم نمیتونی دو تا بچه رو بکشی. داغون میشی با اتیسم. جگرم خونه ولی چاره همینه تا چند وقت دیگه

همیشه سرزنش میکردم مادران سنگدل رو ولی یه مشاور بهم گفت شوهرت باید از این راه تنبیه بشه وگرنه خودت ه ...

ببخشید نمیتونم شما رو هم قضاوت بکنم....

ولی اگه من بودم تو این شرایط میخواستم صد سال سیاه شوهرم تنبیه نشه وقتی پسرم داره عذاب میکشه........

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پسرت چه گناهی کرده اخه😢مطمئن باش اون زن باهاش بدرفتاری میکنه ، گناه داره اونم ببر تنهاش نذار😭

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
اول از همه متاسفم براي همسرتون و اطرافيان ك انقدر اون و بالا بردن ك اينهمه اعتماد بنفس پيدا كرده و ...

این تصمیم من بعد از گریه و شیون و بعدش منطقی بررسی کردنه. از جراحی نباید ترسید. هیچی نمیشه دردناکه ولی غده رو درمیارم

اینکه شوهرت زن دوم میگیره و اینا کار ندارم کار درستی میکنی داری جدا میشی ولی خیلی ظالمی ک میگی فقط دختر سالممو میبرم پسر مریض بیوفته زیر دست نامادری؟مطمئن باش شرایط شوهرتو میدونه و بچه مریضشو میدونه مطمئن باش نمیره فقط میمونه و بچه اتو زجر میده البته شاید اون نامادری از شما مهربون تر باشه متاسفم

فدات بشم من 

چطور ب این ادم دکترا روانشناسی دادن تاسف برای سیستم اموزشی مضخرف ک این بیمار بایذ ب امثال ماها مشاوره بده تاسف 

نمیدونم بهت چی بگم شرایطتت خیلی سخته از صمیم قلبم از خدا میخوام کمکت کنه پشت و پناهت باشه اگر شرایط داری لطفا هر ذو بچت رو از اون خونه ببر 

کاری ندارم کجایی چه میکنی بی عشق سر نکن که دلت پیر میشود 😍،برای شادی روح پدرم یک صلوات لطفا
میام دخترم که سالمه رو میبرم!!!!!!!!!!!!!! بعد پسرتون اوتیسم داره. میخواید بذاریدش پیش ی فردی که ثب ...

نه اتفاقا کار خوبی میکنه

اونم باباشه مجبوره ازش مراقبت کنه

بچه رو ببره که اون برا خودش با زن جدید خوش بگذرونه?

لطف میکنیدبراسروسامون گرفتن زندگیم یه صلوات بفرستین.ممنون

طفلک بچه ها.بخصوص پسرتون که اختلال هم داره خیلی دست اون پدر بی رحم اذیت میشه

بعدشم بیچاره اون بدبختایی که به اسم دکتر روانشناس میرن پیش شوهر شما!!!!

سقراط میگه:وقتی دیدید سایه انسان های کوچک در حال بلند شدن است... بدانید آفتاب سرزمین شما در حال غروب کردن است.