2777
2789
خواهرش پس چطور ۱۶سال پیش مهریه اش ۸۰۰تا شده؟! چون من ۱۴۰۴ ازدواج کردم سنم کمتره باید مهریه ام کم باش ...

اگ به چشم هم چشمی باشه زندگی خراب میشه خواهرش اصن 2000 تا باشه شروع زندگی که توش مادی باشه از هم میپاشه؛ هر روز سخت تر میشه دادگاهها شلوغ.... همش اختلاف... باعت شده 10_20 میلیون جوان مجرد داریم که جرات زن گرفتن ندارن حتی خواستگاری هم نرفتن! چون نگاه میکنی دور برت آمار طلاق بالا رفته تو یک خانواده میبینی 3 تا طلاق!!! دلیلش هم سطح نبودن و اختلاف نظر

آبجی منم ۷۰۰ تا سکه مهریشه اون موقع هر سکه شاید ۲۰۰ هزار تومان یا کمتر بوده اصلا کسی میتونه این همه ...

شما خودت الان مهریه بخوای بزاری چنتا میزاری؟

بنظر من اون موقعم طلا نسبت به دوران خودش گرون بوده

هرچند شوهر من میگه نسیه رو ول کن نقد رو بچسب مهریه زیاد فقط حرفشو میزنن خیلیا تاآخر عمرشون نمیدنش اصلا اون خواهرشم که ۸۰۰تا مهریه داره تا الان شوهرش یه خونه هم نتونسته بخره انقدر که رفیق بازه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۷۹ تا سکه خو بیشتر از ۲۰ گرمه😑۷۹ خوبه دیگه سالها پیش فرق داشت همه ۵۰۰ به بالا میزدن الان شرایط سختت ...

الان دوتا سرویس برام گرفتن خیلی بیشتر از ۲۰گرمن انگشتر نشونمم خودمو بردن انتخاب کردم

البته بگم من حق طلاق و تصنیف اموال رو هم گرفتم

اگ به چشم هم چشمی باشه زندگی خراب میشه خواهرش اصن 2000 تا باشه شروع زندگی که توش مادی باشه از هم میپ ...

خب برای خواهر خودتون چرا همچین چیزایی رو در نظر نمیگیرین پس؟

مردارو در نظر بگیریم که عذاب نکشن بجاش خودمون عذاب میکشیم

البته من حساب نکردم چقدر میشه ۲۰ گرم طلا؟ چون اینجام طلا زیاد میخرن برا عروس اما مهریه جداس

ما همیشه میگم ۱۹ مسقال یعنی ۲۰ گرم طلا برای مهریه هم شرع هم همه طرف اکثرا راضی هستن

فعلا تصویب نشده شایدم هیچوقت تصویب نشه فقط حرفش هست

تصویب نشه هم من کسی رو دورم ندیدم بتونه بگیره

اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید مرسی💚🌱

الان دوتا سرویس برام گرفتن خیلی بیشتر از ۲۰گرمن انگشتر نشونمم خودمو بردن انتخاب کردمالبته بگم من حق ...

خب بسه دیگه

مگه به قصد طلاق ازدواج میکنید😑😐

ای داس پیر زنگ زده عجوز، اکنون ز قتل عام گلستان، تورا چه سود؟🥀🕊

نه اون اول که نمیشناسیش جطوری بهت ثابت کنه برات ارزش قائله؟ چون سنتی ازدواج کردیم

اینو در گذر زمان میفهمی

اوایل همه خودشونو عالی نشون میدن ( البته اینو بگم مهریه بالا و .... اصلا نشون دهنده این نیست که طرف برات ارزش قائله )

اگه هواتو داره و تو اولویتشی پس براش مهمی

اینکه فکر کنی مهریه بالا برات بزنه یعنی ارزش قائله اشتباهه

فامیل ما هزارتا سکه مهریه شه ولی شوهرش در به در دنبال طلاق دادنشه و اصلا زندگیشون خوب نیس

ولی دوستم ۵ تا سکه س اما شوهرش میمیره براش و زندگیش عالیه

اینو در گذر زمان میفهمی اوایل همه خودشونو عالی نشون میدن ( البته اینو بگم مهریه بالا و .... اصلا نشو ...

اینم حرفیه

چون اگه حق طلاق نداشته باشی مهریه بالا اصلا بدرد نمیخوره

اینم حرفیهچون اگه حق طلاق نداشته باشی مهریه بالا اصلا بدرد نمیخوره

کلا مهریه بالا الان دیگه کاربرد زیادی نداره

راه در رو زیاد داره برا مردا