2777
2789
عنوان

یه سوال

63 بازدید | 11 پست

بدون کتاب تست.

بدون مشاور

بدون هیچ گونه موسسه و اشتراک و اینا

میشه فرهنگیان آورد اگه از الان بخونم؟

بگید نه هم میرم میخونم😂😂

ولی میخوام بدونم کسی تجربه اش رو داره؟

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

این اماری که میگم دستتشون میاد در چند سال اخیر در رتبه برتر ها ۷۳ درصدشون سمپادی و مدارس برتر بودند ۲۰ درصد هم غیرانتفاعی و تنها ۷ درصد دولتی بودن(که مطمینم اونا هم بخش ززیادیشون دولتی رفتن تا هوم اسکول شن یا تو خونه بخونن)

از این میشه نتیجه گرفت که واقعا الان تو این دوره زمونه یه حداقل وضع مالی خوبی باید خانوداه داشته باشن تا احتمالا کنکور خوب بدی

یه امار دیگه هم خوندم که تنها ۵.۶ درصد دانش اموزان رتبه برتر از سه دهک پایین مالی هستند و ۳ دهک بالا ۶۵ درصد رتبه های خوب رو اختص میدن

این شدیدا تاسف داره چون شاید یکی از بهترین راه ایی که اتا ۲۰-۳۰ سال پیش میتونست یک چبچه ای با وضع مالی بد یا روستا و شهرستان رو به زندگی خوب برسونه عملا داره بسته میشه

این اماری که میگم دستتشون میاد در چند سال اخیر در رتبه برتر ها ۷۳ درصدشون سمپادی و مدارس برتر بودند ...

نهههه بزارید من رد بشم بعد بسته بشه 😂😂💔

امیدوارم اینشکلی نباشه و بتونم موفق بشم🥺💔

امیدوارم برسی بهش کنکوری هستی؟ از کجا میتونم سوال هارو حل کنم فعلا تازه دارم شروع میکنم

کنکور 405 اولین کنکورم بود

ولی دفترچه فرهنگیان باعث شد کل تلاشام بی نتیجه بشن💔

تلگرام هستن با پاسخنامه