2777
2789
عنوان

راز انگیزه ✨️

19 بازدید | 0 پست

رتبه ۲ کنکور میگه من ۱ دقیقه هم نخوابیدم

ازش میپرسن با قهوه زنده مبنودی میگه نه با انگیزه زنده نگهم داشت دختر بود ها .

و گفت آدم یه چیزیو بخاد تمام تلاشمو میکنه بهش برسه من ۲۳ ساعت هم شده درس خوندم

اون چه جور انگیزه ای بوده که ۲۳ ساعت خونده و روزایی بوده که نخوابیده(:

راه حلی که من پیشنهاد میدم برای انگیزه قوی اینه : برای خودت یه داستان بساز؛ داستانی از زندگی که دلت میخواد داشته باشی. 🌙

هر شب قبل از خواب، چشماتو رو ببند و زندگی رؤیاییتو با جزئیات تصور کن. خودت رو در آینده ببین، اتفاقات رو توی ذهنت بساز و هر شب داستانت رو ادامه بده.

اما به شب محدودش نکن! در طول روز، وقتی غذا میخوری یا مشغول کارهای روزمرهای، گاهی به داستانت برگرد و توی ذهنت ادامهش بده. بهجای اینکه تمام ذهنت درگیر فکرهای پراکنده باشه، بخشی از توجهت رو به آیندهای اختصاص بده که میخوای بسازی.

انقدر هدفت رو برای خودت روشن کن که هر بار بهش فکر میکنی، یادت بیاد چرا داری تلاش میکنی.

اما یادت باشه، قرار نیست فقط توی رؤیاهات زندگی کنی؛ قراره ازشون انگیزه بگیری تا واقعیتت رو تغییر بدی

هر شب رؤیات رو تصور کن، در طول روز داستانش رو ادامه بده و هر روز قدمی برای واقعی کردنش بردار .جوری اون داستانو بساز و تصور کن انگار که زندگی واقعی و زندگی مورد علاقت اونجاست و بدون اون نمیتونی بدون اون داستان زندگی قشنگ نیست تمانم تلاشتو بکن اون آینده رو واقعی کنی

انگار هر بار که وارد دنیای ذهنت میشی، داری یه فیلم انگیزشی مخصوص خودت تماشا میکنی؛ با این تفاوت که این بار قهرمان داستان خودتی و آیندهای که میبینی، همون زندگیه که آرزوش رو داری.

بهجای اینکه ذهنت مدام درگیر هزاران فکر پراکنده بشه، برای خودت داستان بساز؛ هر شب ادامهش بده و در طول روز هم بهش برگرد.

تصور کن به هدفت رسیدی، مسیر موفقیتت رو ببین و خودت رو در حال تلاش کردن تصور کن. انگار هر روز چند فیلم انگیزشی کوتاه برای خودت میسازی؛ فیلمهایی که بهت یادآوری میکنن برای چی شروع کردی و قراره به کجا برسی.

شهمین تصویر ذهنی، وقتی با تلاش واقعی همراه بشه، به یکی از قویترین انگیزههات تبدیل میشه؛ چون دیگه فقط آرزوی یه زندگی رو نداری، بلکه هر روز برای ساختنش قدم برمیداری.

این روش از نظر قانون جذب هم بینظیره

وسوگند به زیباییی حضورت پروردگارم