2777
2789
ولی واقعا شوهر خوبه

ای بابا تو نی نی سایت که همه میگن شوهر بده و نَر بدرد نمیخوره و فلانه پس ما چیکار کنیم 😭😭😭😁😁😁

وطن برای ثروتمندان است و وطنپرستی برای فقرا ........... نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

منم ۲۰ ام اینروزا هر چی استوری باز میکنم همسن هام دارن یا علی میکن عشق آغاز میکنن

منم دلم شوهر میخاد شوهری ک خیلی دوسش داشته باشم

و ما ریشه‌هایِ تَنیده از اُمیدیم🌿✨.️ 

من ۲۲سالمه وقتی بی پولییا وقتی دیگع مامان بابات نیستن اونمیشه همه کستاز خواهر برادر براا ادم چیزی در ...

من اینو قبول ندارم هر چند درسته تا حد زیادی

اومدیم و شوهر زودتر از همه افتاد مرد.

خود آدم باید بلد باشه رندگی کنه چه تنها چه کنار بقیه

خدایا شکرت ...

منم ۲۰ ام اینروزا هر چی استوری باز میکنم همسن هام دارن یا علی میکن عشق آغاز میکننمنم دلم شوهر میخاد ...

اخی این شعروگفتی یاد کارت عروسیمون افتادم

شب عید غدیر بود 🥰روکارت عروسیمون دادیم طلایی زدن

یاعلی گفتیم و عشق اغاز شد

هییی روزگاااااار

یادش به خیر❤️

جانم فدای ایران جانم فدای ایران آی به قربون ایران برید ان شالله🇮🇷🇮🇷🇮🇷 اگه راست بگید😒😂😂بعضیا اینقدر خودخواه و نفهمن که فکر میکنن از خود خداهم بیشتر میفهمن.از کنار ادمها فقط باید ردشدوبس. خدایا منو از شر این آدمهای احمق در امان بدار.الهی آمین🙏خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهمون دادی هرلحظه هزاران هزار مرتبه شکرت❤️❤️❤️.از اونجایی که به علت مشغله زیاد سایت نمیام، اگرهم بیام توهر تاپیکی نمیرم،اگرهم برم نظر نمیدم، اگرهم نظر بدم مخاطب من فقط و فقط شخص استارتر میباشددددد پس ممنون میشم اگه به هر دلیلی بانظر من مخالفی به هیچچچچ وجههههه ریپ نزنی دوست عزیز.مرسی که میفهمی🙏🙏🙏

شوهرر؟

ینی واقعا این تنها چیزیه که از خدا میخوای؟؟

ینی میخوای صبح تا شب بشوری بعدم یه مرسی خشک خالی بشنونی اونم اگر بگه

من با 14سال سنم این طرز فکرمه شماهارو نمیدونم...

ولی خواسته قشنگی نیست به خودت برس، برو بیرون بفکر شوهرم نباش

ماچج😭😂💋