اعتماد بنفس ندارم..سر وزبونم ندارم..تو جمع فقط شنوندم ی کلامم حرف زده نمیتونم..به کسی نه گفته نمیتونم ...بقیه از بی زبونیم سوء استفاده میکنن..از یکی پول طلب داریم باخودم میگم اینجور حرف میزنم باهاش اونجور میگم بهش ولی وقتی میرم پیشش چیزی گفته نمیتونم چیکارکنم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
بیاید من یه ذره از زبونم رو بدم به شما😅داداشم گاهی به شوخی میگه تو این زبون رو نداشتی کلاغا میبردنت
با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
به منم یاد بده،همه بهم میگن یکم تحمل کن جواب دوتا حرفمون نده،چی میشه مگه😂😂😂 خودمم دوست دارم گاهی ...
منم اینجوریم😐😂😂
خدایا تورو قسم ب جان عزیزت حضرت زهرا س ب همه منتظرا بچه سالم بده دلشون رو شاد کن،خدایا کسی رو منتظر نزار،خدایا خالق ما هسی پس خودت خوشبختی هممون رو تکمیل کن نزار بخاطر بچه کسی دلش بشکنه😢😢😢
منم همینم خسته شدم از بس ازم سو استفاده کردن به هرکی هم میگم میگه خدا بهت زبون داده واسع همین روزا ولی واقعا فقط کسایی مثل شما منو درک میکنن نمیتونم واقعا حقمو بگیرم