با یکی بودم با یکی دیگ اوکی شده بود به مدت ۲ هفته وقتی فهمیدم گفت تورو خدا پشیمونم به فرصت بده حالم خیلی بده من چیکار کنم قسم خورد گفت من دیگ خیانت نمیکنم
😭چرا مردا اینجورین اصلن چجوری میشه به یکی اعتماد کرد دیگ واقعن چطور ازدواج کنم این همه اعتمادم از بین رفته خیانت دیدم اطرافیان با همین وضع دیدم واقعن موندم چیکار کنم
اتفاقا اون اول به اعتماد تو نگاه کرده بعد کار خودشو کرده. آدم لایقی نیست... اعتماد باید اولا دو طرفه باشه دوما قابل احترام وقتی به اعتمادت احترام نذاشته یعنی آدم حقیریه و اصلا ارزش اعتماد رو نه میفهمه نه درک میکنه براش خیانت عادیه.
اتفاقا اون اول به اعتماد تو نگاه کرده بعد کار خودشو کرده. آدم لایقی نیست... اعتماد باید اولا دو طرفه ...
میدونی بدبختی من کجاست نمیتونم قبول کنم و رها کنم این برام خیلی سخته مثلن بعضی رفتارا از بعضیا میبینم با اینکه مقصر من نیستم تازه باید التماس کنم بمونن
طلاق گرفتی چیکار کردی 🥺💔 من یه درصد اعتمادم بر نمیکرده دیگ دست خودم نیست
نه اون موقع بچم یسالش بود دستم جایی بند نبود موندم ،،موندم وهیچوقت فراموش نکردم هرباری ک گوشی میگیره دستش فکرم هزارجا میره وبهش گیر میدم که چت میکنی و اونم قسم وایه که نه اشتباه میکنی،دردخیانت فراموش نشدنیه