2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 34 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بازم میکنه من اکسم قسم جون همه کس اشو میخورد که دیگه نکنه ده بار مچشو گرفتم

نمیدونم چیکار کنم من دوستش دارم نمیخام رابطم تموم بشه دلم میخاد یه فرصت بدم ولی نمیتونم

بشنو و باور نکن. اصلا خودت با این حال بد چطور میخوای ادامه بدی؟ همه چیز خراب شده و مقصرش هم اونه. ول ...

واقعن یه رفتارهای میکنم خودمم نمیدونم دارم چیکار میکنم شکاکی متنفرم نمیدونم چرا اینجوری شدم

یارو بازن وبچه قسم میخوره دیگه خیانت نکنه ومیکنه اونوقت توی دوستی چجوری اعتماد میکنید واقعا؟!!

😭چرا مردا اینجورین اصلن چجوری میشه به یکی اعتماد کرد دیگ واقعن چطور ازدواج کنم این همه اعتمادم از بین رفته خیانت دیدم اطرافیان با همین وضع دیدم واقعن موندم چیکار کنم

😓😓من بهش اعتماد کردم هیی

اتفاقا اون اول به اعتماد تو نگاه کرده بعد کار خودشو کرده. آدم لایقی نیست... اعتماد باید اولا دو طرفه باشه دوما قابل احترام وقتی به اعتمادت احترام نذاشته یعنی آدم حقیریه و اصلا ارزش اعتماد رو نه میفهمه نه درک میکنه براش خیانت عادیه.

😭چرا مردا اینجورین اصلن چجوری میشه به یکی اعتماد کرد دیگ واقعن چطور ازدواج کنم این همه اعتمادم از ب ...

من خودمم مچ شوهرمو گرفتم با ی وکیل هیچ وقت فکرنمیکردم اهل چت و اینجورچیزا باشه بعد ازاون همه اعتمادم فروریخت😔😔

اتفاقا اون اول به اعتماد تو نگاه کرده بعد کار خودشو کرده. آدم لایقی نیست... اعتماد باید اولا دو طرفه ...

میدونی بدبختی من کجاست نمیتونم قبول کنم و رها کنم این برام خیلی سخته مثلن بعضی رفتارا از بعضیا میبینم با اینکه مقصر من نیستم تازه باید التماس کنم بمونن

من خودمم مچ شوهرمو گرفتم با ی وکیل هیچ وقت فکرنمیکردم اهل چت و اینجورچیزا باشه بعد ازاون همه اعتمادم ...

طلاق گرفتی چیکار کردی 🥺💔

من یه درصد اعتمادم بر نمیکرده دیگ دست خودم نیست

طلاق گرفتی چیکار کردی 🥺💔 من یه درصد اعتمادم بر نمیکرده دیگ دست خودم نیست

نه اون موقع بچم یسالش بود دستم جایی بند نبود موندم ،،موندم وهیچوقت فراموش نکردم هرباری ک گوشی میگیره دستش فکرم هزارجا میره وبهش گیر میدم که چت میکنی و اونم قسم وایه که نه اشتباه میکنی،دردخیانت فراموش نشدنیه