2777
2789
بعد عمل چکار کردین که زود خوب شدین

هیچی فقط خواب اب میوه😂مگه حالت بده؟من هیچیم نبود

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا اذیت نشدم اولش حتی روز اول غذا درس کردم الان خیلی صورتم ورم کرده

ورمو ک داری تا چن هفته ورم ک اذییت نمیکنه اثر بیهوشیه همین 

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
اره از ورم کلم دارم بیهوش میشم

بخاب اصا تو چطور بیداری من بیهوشی اثرش خیلی بود تا س روز یکسره خواب بودم نمیتونستم بیدار بمونم مامانم بیدارم میکرد قرص بم میداد کلی غر میزدم .کیسه یخ بزار من بیمارستان بهم داد دگ باید صبر کنی تا ی هفته حداقل

بخاب اصا تو چطور بیداری من بیهوشی اثرش خیلی بود تا س روز یکسره خواب بودم نمیتونستم بیدار بمونم مامان ...

من اصلا از وقتی عمل کردم خوابم نمیبره  قرص چی مگه داده بهت اصلا بمن قرص نداد

من اصلا از وقتی عمل کردم خوابم نمیبره  قرص چی مگه داده بهت اصلا بمن قرص نداد

اره چرک خشکن و سرماخوردگی و کلی چی داد بم پ چرا بت نداده😨