2821
2789
بعد عمل چکار کردین که زود خوب شدین

هیچی فقط خواب اب میوه😂مگه حالت بده؟من هیچیم نبود

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من اصلا اذیت نشدم اولش حتی روز اول غذا درس کردم الان خیلی صورتم ورم کرده

ورمو ک داری تا چن هفته ورم ک اذییت نمیکنه اثر بیهوشیه همین 

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
اره از ورم کلم دارم بیهوش میشم

بخاب اصا تو چطور بیداری من بیهوشی اثرش خیلی بود تا س روز یکسره خواب بودم نمیتونستم بیدار بمونم مامانم بیدارم میکرد قرص بم میداد کلی غر میزدم .کیسه یخ بزار من بیمارستان بهم داد دگ باید صبر کنی تا ی هفته حداقل

بخاب اصا تو چطور بیداری من بیهوشی اثرش خیلی بود تا س روز یکسره خواب بودم نمیتونستم بیدار بمونم مامان ...

من اصلا از وقتی عمل کردم خوابم نمیبره  قرص چی مگه داده بهت اصلا بمن قرص نداد

من اصلا از وقتی عمل کردم خوابم نمیبره  قرص چی مگه داده بهت اصلا بمن قرص نداد

اره چرک خشکن و سرماخوردگی و کلی چی داد بم پ چرا بت نداده😨

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز