2777
2789
عنوان

بختمو بستن😑

134 بازدید | 20 پست

۲۰ سالمه از نظر تیپ و ظاهر چیزی کم ندارم ولی انگار برای پسرا نامرئی ام هیچ کس تا حالا بهم پیشنهاد نداده حتی خواستگارم نداشتم ف*ال گرفتم گفت بهم دعا دارم منم پیگیر شدم رفتم پیش دعانویس با مادرم گفت هم چله دارم هم جادوی سیاه

بهم گفت برای مامانتم دعا نوشتن جن بهش چسبیده اگه اونو از مامانت دور نکنم بخت تو ام باز کنم بازم ازدواج نمیکنی میخاستم ببینم چنین چیزی میشه؟؟

خیلی فکرمو درگیر کرده🥲🥲🥲مامانمم راضی نمیشه دیگه پاشو بزاره تو اون مکان

چیکار کنم😞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا خودتو درگیر این چیرا نکن گلم همش دروغه ...تا میتونی قران بخون ..سوره یاسین ..زیارت عاشورا ..دعای توسل ...معجزه میشه برات ...تجربه کردم خودم

سلام دوستان .منم مثل خیلی دخترای مجرد بللای ۳۰ نا امید بودم ولی ب لطف چله های ک برداشتم واسم معجزه شد ..ی اقای ک همه چی تموم نصیبم شد ....چله سوره تکویر برداشتم هدیه کردم ب شهید عبدالحمید حسینی..زیارت عاشورا ام میخوندم وقت کردنی هر دعای ک میخوندم از طرف شهید هریه میکردم ب امام زمان ...هرکی امضای منو میخونه لطفا واسم خواهری کنه ی حمد بخونه تیروئیدم درمان بشه چاق بشم 🤲🏼خواهر ندارم .۳۴ ساله حسرت چاقی ب دلم مونده 💔

مزخرف گفته لعنت به هر چی دعا نویسه

سلام بچه ها من مهدیسم آره من مهدیسم🥀 میناب۱۶۸🖤 هلـــه نومید نباشی که تو را یـــار برانـد ،گـــرت امروز براند نه که فـــردات بخواند، در اگــر بر تو ببندد نـــرو و صبر کن آنجا، ز پس صبــر تو را او به سر صـدر نشـاند، و اگــر بر تو ببندد همه ره ها و گـذر ها، ره پنهـــان بنماید که کس آن راه نـداند

۲۰؟

جدی میگید؟

از کدوم قرن تاپیک زدین؟ زمان فتحعلی شاهی چیزیه که تو ۲۰ سالگی بخت ببندن؟

.iran.🦢 مدفن قلب من، خاک وطن خواهد بود...🤍خانومای خوشگل، باهم problem ندارن💆🏻♀️💘

۴۵ روز هرروز بقره بخون کامل ول نکن هر چی باشه باطل میشه

برای باطل شدن و از بین رفتن هر سنگینی و بستگی و دعا و سحر و جادو و طلسم و جن و همزاد و انرژی منفی چهل و پنج روز، هرروز کامل سوره بقره رو بخونید و ول نکنید یا صوتش رو بذارید تو خونه بلند پخش شه خوندن بهتره، اصلا ول نکنید هرروز انجام بدید هرچی باشه باطل میشه

اسی منم یکی دوتا پینشهد دوستی داشتم کلا باورت میسه

ببین اینا همش چرته از نطر من اونا برا کاسبی خودشوون ایتطوری میگفتن

ببین شاید اعتماد بنفست کمه شاید اجتماعی نیستی ، شاید راحت نیستی و کم رویی ، شاید به طاهرت نمیرسی

یکم زود نیست برا گفتن این حرف؟🙄سنت خیلی کمه حالا

برام عجیبه خب چون هم تو اجتماعم تقریبا هم کیسی هستم که بشه پیشنهاد داد بهم ولی تا حالا خواستگارم نداشتم و اینکه بدنم خود ب خود کبوده گاهی و درد های عجیب دارم