2777
2789
عنوان

نقره

| مشاهده متن کامل بحث + 3549 بازدید | 45 پست
واقعا؟ 

باور کن من سرم اومده النگوهامو فروخته بودم یه سری 6تایی نقده ی خیلی شیک دو رنگ النگو گرفتم با طلا مو نمیزو طلاییش کم بود به مرور که رنگ طلایی رفت از چشمم افتاد بردم بفروشم گفت ع0 الان همونطور نگه هشون داشتم نمی ندازم دیگه البته یه انگشتر هم قبلن داشتم اونم 20 تومن برمیداشتن خودم النگو هارو ف450 خریده بودم خیلی ضرر کردم😢

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

این اون سایت نبود ..اون سایت محصولاتش گارانتی مادام العمر داشت حتما با گارانتی بگیرید...اینا نقره هستن ولی با اب طلای سفید 

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
تو بازار قیمتاش خوبه و اصله؟ راضی بودی؟ اگ داشته باشه حتما میرم بازار 

من دو ساله دارم

بعد هر بار استفاده با پنبه خيس تميزش ميكنم و خشك ميكنم ميزارم تو حعبه ميمونه

عين طلا هم هست

فقط حواست باشه بهش عطر و ادكلن و مواد شوينده نزني مه براقيتشو از دست نده

هميشه هم بعد از استفاده تميز كن

عرق ميكني حالت اسيدي داره ممكنه خرابش كنه

نقره هست روش آب طلا داره

از فروشنده فاكتور بخواه حتمن

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
از کجا گرفتین؟

توی سینما سعدی از سمت پارامونت که میای به سمت سینما سعدی دست راست خیابون یه مغازه تک هست که پارچه های مجلسی میفروشه اسمشم فکر کنم حریره.2 یا 3 تا مغازه قبل از این پارچه فروشه یه نقره فروشی هست که داخلش نقره طرح طلا داره

توی سینما سعدی از سمت پارامونت که میای به سمت سینما سعدی دست راست خیابون یه مغازه تک هست که پارچه ها ...

ممنون عزیزم

اگر بدانيد مردم هزار بار بيشتر به يك سردرد معمولى خوداهميت مى دهند تا به خبر مرگ من و شما،ديگر نگران نخواهيد شد کهدرباره شما،چه فكرى مى كنند...!

سلام خدمت همگی.

توی این پیام قصد دارم تجربه خودمو درباره خرید وسرمایه گذاری روی نقررو باهاتون درمیون بزارم.

راستش من حدود چندماه پیش یه مقداری پول داشتم و پیش خودم فکر کردم بهتره این پولو روی یه چیزی سرمایه گذاری کنم.وخب نقره هم یکی از مواردی بود که به ذهنم رسید.بعدازیکم سرچ متوجه سایتی به اسم نقرا شدم که نقره خام میفروختن.تماس گرفتم و درباره نحوه خرید وقیمت و نحوه دریافت و اینکه اگر بعدا بخوام بفروشم سوالامو پرسیدم.به من گفتن که هیچ مشکلی برای فروشش وجود نداره وهرموقع که بخوام میتونم به خودشون بفروشم.

خلاصه من مبلغ سه میلیون تومن ازشون خرید کردم.اول اینکه هزینه پستشو یکبار موقع سفارش پرداخت کردم.ولی بعدا که تیپاکس اورد بسترو به من گفتن که هزینشو اونا پرداخت نکردن و شما باید پرداخت کنید.من تماس گرفتم واونام گفتن شما پرداخت کنید ما براتون کارت به کارت میکنیم.منم همین کارو کردم اما بعدش هرچقدر پیگیر شدم هزینه ایی به من پرداخت نکردن.یعنی من دوبار هزینه پستو پرداخت کردم هم وقتی که از سایتشون خرید میکردم هم وقتی که بسته رسید به دستم.

خلاصه بعد از چندماه تصمیم گرفتم که بفروشم.چون روز به روز قیمتش میومد پایین تر.خیلی بدبود.همه چیز افزایش قیمت داشت ولی نقره هر روز پایین میومد.البته بعدا من متوجه شدم روزی که من قصد خرید داشتم اونا قیمت سایتو برای چند ساعت بالا برده بودن و فرداش حدود 500تومن از قیمتی که من خرید کردم کم شد.به هرحال باهاشون تماس گرفتم وگفتم میخوام بفروشم.به من گفتن که شما فردا 12به بعد زنگ بزن تا راهنماییت کنیم واینکه مقداری هم کارمزد باید ازتون کم کنیم.گفتم کارمزد دیگه چرا؟گفتن مثل طلا میمونه شما بخوای بفروشی باید کارمزد بدی.منم گفتم اخه طلا اجرت کار داره سنگ داره اخه نقره ذوب شده اجرتش چیه دیگه؟

راستش برام مهم نبود فقط دوست داشتم زودتر بفروشم واز شرش خلاص بشم.ولی الان حدود یک هفتست دارم مدام زنگ میزنم ولی همش دارن میپیچونن وکاملا به این نتیجه رسیدم که اصلا نمیخوان که بخرن.

بعدازاینکه کلا ناامیدشدم گفتم بزار ببرم خودم به یکی از این نقرسازای بازار بفروشم.رفتمو اونا بهم گفتن برگه ری داری؟گفتم برگه ری چی هست؟گفتن برگه اییه که از طرف اتحادییه صادرمیشه.منم گفتم نه ندارم ولی خوده نقررو آوردم.پرسید ازکجا خریدم گفتم که از سایت نقرا.فروشنده اونجا منو کامل توجیح کرد که کلاه سرم گذاشتن ونقره گرمی6هزارتومنو به قیمت11هزار تومن بهم فروختن وهیچ برگه عیاری هم بهم ندادن.یعنی چیزی حدودیک میلیونودویست هزار تومن سرمو کلاه گذاشتن.

ببخشید اگه طولانی شد.ولی به هیچ وجه به این سایتا و ادما و حرفاشون اعتماد نکنید.برای سرمایه گذاری اصلا سمت نقره نرید.اگه دوس دارید نقره داشته باشید یه انگشتری چیزی بخرید ولی هیچ وقت به عنوان سرمایه گذاری سمت انواع نقره مثل نقره خام نقره925 شمش نقره یاهربازیه دیگه ایی نرید.

راستش طبق تجربه شخصی من، خرید ساچمه نقره و خرید شمش نقره کاملاً توجیه اقتصادی دارد، اما یک نکته حیاتی هست: حتماً باید نگاهتان بلندمدت باشد. نقره چون نوسان زیادی دارد و مثل ارزها حمایت بانک مرکزی پشتش نیست، نباید انتظار داشته باشید دوماهه سود بدهد، اما در بازههای طولانی صعودهای خوبی را تجربه میکند.

من خودم برای وزنهای پایین (زیر یک کیلو) ساچمه یکی کیلویی از مجموعه شمش سرا را ترجیح میدهم. ولی اگر قصد خرید بالای یک کیلو را دارید، حتماً خرید شمش نقره امارت و خرید شمش نقره ندیر را پیشنهاد میکنم؛ چون هم نقدشوندگیشان عالی است و هم اجرت خیلی کمی دارند.

در این ۵ سالی که در بازار نقره هستم، فهمیدم اکثر فروشندهها اجرتهای فضایی میگیرند. اگر دنبال قیمت نقره واقعی و اصالت کالا هستید، من فروشگاه حضوری شمش سرا در میدان امام اصفهان را تایید میکنم. حتی میتوانید در گوگل عبارت “شمش سرا” را سرچ کنید تا سایتشان بالا بیاید و قیمت روز هر گرم نقره را چک کنید که سرتان کلاه نرود. مشاوره رایگان هم میدهند که خیلی منصفانه راهنمایی میکنند.

سلام خدمت همگی.توی این پیام قصد دارم تجربه خودمو درباره خرید وسرمایه گذاری روی نقررو باهاتون درمیون ...

راستش اینکه شما بلد نبودی چیکار کنی و سرمایه گذاری بلد نبودی دلیل نمیشه نقره رو رد کنی چون کار خودت اشتباه بوده

سرمایه گذاری نقره بشدت هم خوبه ولی اصولی داره که شما رعایت نکردی

اولا: عجله کردی و باید حداقل دوسال زمان میدادی

دوما: ساچمه خریدی اونم متفرقه ( زیوتو یا توکنیکو ساچمه میگرفتی)

پس اگه ساچمه معتبر یا شمش نادیر میخریدی مثل من سود میکردی

سال ۱۴۰۱ سکه تمام بهمن ماه گرفتم ۵۴ میلیون و یک شمش یک کیلیویی نقره نادیر ۵۴ میلیون

بهمن پارسال اون سکه شد ۱۹۰ و اون شمش شد ۵۸۰ میلیون که فروختم

الانم سکه ۱۶۰ فکر میکنم و یک کیلویی نادیر حدود ۴۰۰ میخرن

داستان تلخی دارم و تلختر اینکه از دست نی نی سایتیاست و تلخترین اینکه وقتی تاپیک میشه میترکه و تهمت به دروغگویی... بهرحال اینجام که کسی اسم کاربریش مثل من نشه