2777
2789
عنوان

نقره

| مشاهده متن کامل بحث + 3549 بازدید | 45 پست
عزیزم پیشنهاد می کنم جواهر بگیری از جنس نقره و شرکتی...شما خودت نبودی ی مدل جواهر برای نظر خواهی گذا ...

ن عزیزم من نبودم. قیمتش چطوریه نمیخوام از ۴۰۰.۵۰۰ تومن گرونتر باشه

خیلی دلم میخواست الان کانادا پیش خونوادم باشم.....ولی حیف اونام اینجان😆😆😆

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خودم ی سرویس بدل دارم هفت ساله رنگش نرفته شرکتیه ...بذار عکسشو بذارم ببین...حتما شرکتی بگیر ...

عزیزم شرکتی یعنی چی؟

سلام بچه ها نقره سفیدش خوبه یا طلایی رنگش؟

من یه بار النگو گرفتم هم سفیدا رنگشون کمی تغییر کرد هم طلائیا

صلوات برا تعبیر نشدن خواب داداشم وخوب باشه وبراظهورآقا بفرستین دعا کنین شهریور عروسیم بشه خدا حاجتتون رو بده😙😙😙الهی آمین
من خودم ی سرویس بدل دارم هفت ساله رنگش نرفته شرکتیه ...بذار عکسشو بذارم ببین...حتما شرکتی بگیر ...

شرکتی ینی چی

صلوات برا تعبیر نشدن خواب داداشم وخوب باشه وبراظهورآقا بفرستین دعا کنین شهریور عروسیم بشه خدا حاجتتون رو بده😙😙😙الهی آمین

ببین من تهران نخریدم ولی مشهد  سرویسش میشد دویست سیصد راحت صد و خورده ای میشه خرید،چیزی که تو نقره هست،اینه تو حساب کتاب خیلی کلاهبرداری میشه

انتخاب کردی بگو چند،بعد بگو گرمی چند،چند گرم و حتما خودت حساب کن چقدر میشه،تخفیف رو هم رو گرم بگیر نه قیمت کل

ن عزیزم من نبودم. قیمتش چطوریه نمیخوام از ۴۰۰.۵۰۰ تومن گرونتر باشه

ی مقدار بیشتره عزیزم چون طراحی سرویسش عالیه...ببخشید من اثاث کشی دارم جمع کردم خرده ریزا رو...ولی اگه ادرس سایت شرکت رو پیدا کردم برات می ذارم...همونی که اون خانم گذاشته بود

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
یه سرویس نقره چند روز پیش دیدم دقیقا مثل سرویس طلای عروسیم بود. یعنی اگر کنار هم بودن خودم اصلا نمیف ...

تو تهران جاییو سراغ نداری نقره فروشی؟

فقط نقره که میخرید یه تومن هم داده باشید موقع خرید بخوایین بفروشی یا عوض کنیین50 تومن برمیدارن.

واقعا؟