2777
2789
عنوان

نقره

3549 بازدید | 45 پست

سلام میخوام ی سرویس نقره بخرم ولی میترسم بابت اصل بودنش و اینا ک یوقت سیاه نشه بعدا چجوری باید بفهمم ک اصله. خانومای تهرانی جایی رو پیشنهاد میکنی نقره فروشی ک خوب باشه تو تهران؟ بعد اینک نقره هم مث طلا قیمتش همه جا یکیه چجوری قیمت میزنن ب وزنه؟

خیلی دلم میخواست الان کانادا پیش خونوادم باشم.....ولی حیف اونام اینجان😆😆😆

نقره شماره داره مثه طلا 

عزیزم اگه اون داشته باشه اصله

و اونم بله مثه طلاس دیگه قیمتش گرمیه

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برو بازار قسمت نقره فروشا

خودم سرويس عروسيمو اونجا خريدم

فكر خودم و همسرم ميدونيم نقره است

همه فكر ميكنن طلاست

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
من دلم سرویس نقره میخواد ک تابلو نباشه ولی نمیدونم از کجا پیدا کنم 

من یکی دارم قشنگه از نظر خودم و مشخص نیست که نقره است بخواین عکسشو میزارم

اعتقادات هرکسی مثل مسواکه😐خواهشا تو حلقه بقیه نکنین😑

عزیز قیمت نقره یکی هست ولی کارمزدا فرق میکنه. من 2، 3 روز پیش نقره ایتالیایی قیمت کردم با کارمزد گرمی 21تومن بود. 

من خودم نقره رو خیلی دوست دارم ولی اگه استفاده نکنم حالت زنگ زدگی میشه. خودشون میگن اکسید میشه. باید 1 ساعت بندازیش تو آب و پودر لباسشویی تا تمیز بشه یا اگر درست نشد پرداختش کنی. ولی سیاه تا الان نشده

تو جنس ها مشخص میشه،از ۳ تومن فک کنم داره تا ۱۱ تومن اینا، البته قیمت قبل یکی دو سال پیش آگه مثل طلا ...

از ۳ میلیون؟ یا گرمی ۳ هزار تومن؟

عزیزم پیشنهاد می کنم جواهر بگیری از جنس نقره و شرکتی...شما خودت نبودی ی مدل جواهر برای نظر خواهی گذاشته بودی؟گارانتی مادام العمر دا ن و سیاه نمی شن

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
من دلم سرویس نقره میخواد ک تابلو نباشه ولی نمیدونم از کجا پیدا کنم 

یه سرویس نقره چند روز پیش دیدم دقیقا مثل سرویس طلای عروسیم بود. یعنی اگر کنار هم بودن خودم اصلا نمیفهمیدم کدومش طلاست کدومش نقره. بگردی حتما پیدا میکنی

عزیزم پیشنهاد می کنم جواهر بگیری از جنس نقره و شرکتی...شما خودت نبودی ی مدل جواهر برای نظر خواهی گذاشته بودی؟گارانتی مادام العمر دارن و سیاه نمی شن

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
برو بازار قسمت نقره فروشا خودم سرويس عروسيمو اونجا خريدم فكر خودم و همسرم ميدونيم نقره است همه فك ...

تو بازار قیمتاش خوبه و اصله؟ راضی بودی؟ اگ داشته باشه حتما میرم بازار