2777
2789
عنوان

مامایی

138 بازدید | 11 پست

کم مونده تا انتخاب رشته و من هنوز ثبت نکردم میخوام که پشت بمونم این رشته ها میارم یکی پیدا شده تو فامیل مامایی آزاد خونده تو یه دانشگاه سطح سه و الان برگشته میگه من متخصص زنانم 🤣بابا لامصب دروغ هم میگی حداقل یجور بگو بقیه نفهمن الآنم یسریا میگن برو بخونم توهم مثل اون بتونی مطب بزنی 🤣🤣ولی من اصلا علاقه به دارو دارم دنبال مطب نیستم از طرفی تا دکتر زنان هست که درسشو خونده کی میره سراغ ماما تهش میشه خانه بهداشت درضمن من مامایی دولتی میارم دانشگاه تیپ دو و سه

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

ایران کشوری نیست که مردم چهار پنج تا بچه بیارن و طبیعی زایمان کنن اکثریت به سزارین تمایل دارن و امارش بالاتره پس ماما نمیتونه رو درآمد آنچنانی ماما همراه شدن حساب کنه

تا وقتی هم که متخصص زنان هست کسی پیش ماما نمیره

این روزا میگذره اما به سختی

ایران کشوری نیست که مردم چهار پنج تا بچه بیارن و طبیعی زایمان کنن اکثریت به سزارین تمایل دارن و امار ...

منم با نظر شما موافقم بعد من اصلا به داروسازی علاقه دارم نه مسیر طولانی پزشکی تخصصش

عزیزم همه رشته ها خوب و قابل احترام هستند هیچ کدوم بر دیگری برتری ندارند هرکس یه جور موفقه و علاقه ای داره نیازی نیست برای بالا بردن یه رشته ای تو سر یه رشته دیگه بزنی که ماما نمیدونم تهش میرن خانه بهداشت و کسی سمت مامایی نمیره، دارو هم عالیه هم علاقه داری ۱ سال دیگه بخونی که به علاقه ات برسی♥️

عزیزم همه رشته ها خوب و قابل احترام هستند هیچ کدوم بر دیگری برتری ندارند هرکس یه جور موفقه و علاقه ا ...

من نگفتم به رشته بالاتره یا چی دارم میگم الکی دروغ میگفته که من متخصصم درصورتی که یه کارشناس یادی که هرکس عادی درس بخونه میاره

داروسازی درآمد خاصی نداره مگر داروخونه بزنید آیا سرمایه بیست میلیاردی دارید؟

کی گفته درآمد خاصی نداره تعرفه داروسازی ساعتی 650 تومنه تازه امسال تا 6 سال آینده خب بیشتر میشه که اگر فقط 8 ساعت شیفت بعنوان قائم مقام باشه 120 میلیون درآمد داره اگر بیمارستان باشه هم کاراته بیمارستان تا 180 میلیون هم میشه شرکت داروسازی هم من پرسیدم از 50 شروع میشه بسته به وظیفه بالاتر هم میره داروخانه هم که دیگه درآمدش میلیاردی کدوم رشته پیراپزشکی ماهی 120 کم کمش درآمد داره؟

کی گفته درآمد خاصی نداره تعرفه داروسازی ساعتی 650 تومنه تازه امسال تا 6 سال آینده خب بیشتر میشه که ا ...

اولن که شما باید تو تهران زندگی کنی تا درآمد خوبی داشته باشی دومن اگر آنقدر این درآمد رویایی میگید چرا این همه داروساز داره مهاجرت میکنه و ناله از کم بود درآمد میزنن؟ منی که به شخصه دارم علوم پزشکی درس میخونم و با همه بچه ها در ارتباطم این درآمد زیادی رویایی هست

اولن که شما باید تو تهران زندگی کنی تا درآمد خوبی داشته باشی دومن اگر آنقدر این درآمد رویایی میگید چ ...

کدوم رشته خوندی؟

من فامیل نزدیکم داروسازی شهید بهشتی خونده خیلی هم موفقه درامدشم حداقل از هم سن های خودش تو رشته های دیگه هم سطح خودش بالاتره چون یه نفر ناموفق دیدی دلیل بر این نیس که رشته خوب نیس یا همه مهاجرت میکنن تازه مهاجرت هم کنن اونجا درامدشون از میانگین جامعه حدودا بالاتره

کدوم رشته خوندی؟من فامیل نزدیکم داروسازی شهید بهشتی خونده خیلی هم موفقه درامدشم حداقل از هم سن های خ ...

دانشگاه علوم پزشکی تهرانم عزیز

میتونی برید اینستاگرام ببنید فقط من نیستم که این حرف میزنم نظر خودته ولی من دارم میبینم

دانشگاه علوم پزشکی تهرانم عزیز میتونی برید اینستاگرام ببنید فقط من نیستم که این حرف میزنم نظر خودته ...

خب چه رشته ای میخونی عزیزم

من مخالفم تو هر رشته آیی هم موفق هست هم ناموفق و دارو رشته آیی نیس کسی ازش بیکار بمونه چون گسترده اس فیلد های کاریش ایران هم تو داروسازی رقابت میکنه تو جهان بهتره چندتا شرکت داروسازی داخل تهران شهرهای دیگه سرچ بزنی ببینی داروسازی فقط داروخانه نیس